Onafhankelijk & snel energie vergelijken

NEST thermostaat

De NEST thermostaat is misschien wel de bekendste onder alle slimme thermostaten. De Nest thermostaat geeft je het ideale thuisgevoel door zich geheel op jou leefritme aan te passen. Zo kan je al na een week profiteren van de slimheid van deze slimme thermostaat. Zo schakelt hij zich automatisch uit als je van huis weggaat zodat je maximaal bespaart. Daarbij kan je het dagelijks energie verbruik gemakkelijk inzien op smartphone of tablet.

Op dit moment is de 3e generatie Nest thermostaat uit waardoor nu ook deze thermostaat gebruik maakt van het OpenTherm-technologie. Dit bekend dat de thermostaat de ketel niet alleen maar aan of uit schakelt, maar nu ook echt de temperatuur regelt. Hierdoor bespaart de 3e generatie nog meer energie als de generaties hiervoor.

NEST thermostaat kopen

Essent is de energieleverancier van de Nest thermostaat. De thermostaat sluit naadloos aan bij de filosofie van Essent om een zo duurzaam mogelijke wereld te creëren en daarbij comfort centraal te zetten. De thermostaat is dan ook al gratis verkrijgbaar bij een 5-jarig contract of voor een kleine extra betaling bij een minder jarig contract. In tegenstelling tot de losprijs van €249,- zijn dit natuurlijk kleine bedragen. Bekijk hieronder het aanbod.

Energiepakket Bijbetaling
Groene stroom & gas zeker 1 jaar €99,- Bekijken
Groene stroom & gas zeker 3 jaar €25,- Bekijken
Groene stroom & gas zeker 5 jaar Gratis Bekijken

NEST thermostaat kopen met andere energieleverancier

Natuurlijk is het mogelijk om een Nest thermostaat te gebruiken met een andere energieleverancier als Essent. Wil je de Nest thermostaat kopen (€249,-) en zit je niet bij Essent dan is dit geen enkel probleem. Ook als bij Essent zit en daar de Nest thermostaat hebt gekregen kan je na je energiecontract gewoon overstappen. Ook blijft de Nest thermostaat gewoon werken als je weg gaat bij Essent. Je zit bij de Nest thermostaat namelijk niet vast aan maandelijkse kosten zoals bij vele andere slimme thermostaten wel het geval is.

Gegevens Nest thermostaat
Toepasbaarheid
Type ketel Opentherm
Stadsverwarming Ja
Vloerverwarming Ja
Zonnepanelen Ja
Bediening
Via display Ja
Op afstand (app) Ja
Klokprogramma Ja
Internetverbinding Wifi
Verwarming regelen
Zelflerend Ja
Locatietracking Nee
Invloed buitentemperatuur Ja
Bewegingssensor Ja
Laatst geupdate op 9 november 2016