Onafhankelijk & snel energie vergelijken

Pure Energie

Pure Energie 10 0

Pure energie valt onder het energiemerk van Raedthuys. Raedthuys is al 20 jaar actief in de energiemarkt en staat vooral bekend om als ontwikkelaar en beheerder van windmolenparken. Sinds 2012 is het bedrijf onder de naam Pure Energie energie gaan leveren aan particulieren als zakelijke klanten. Inmiddels levert het bedrijf naast windenergie ook zonne-energie aan en ben je verzekerd van 100% Nederlandse groene energie.

Pure energie tarieven

Pure Energie hanteert overal dezelfde prijzen. Het grootste voordeel is dat he dus niet uitmaakt waar je een energiecontract van Pur Enerige aangaat. Zowel in de vergelijkers als op hun eigen website zijn de Pure Energie tarieven voer gelijk. Hieronder hebben wij de Pure energie tarieven voor juni 2020 berekend met een verbruik van 1500 kWh en 1000m3 gas.

Pakket Stroomprijs Gasprijs Actie Prijs per maand
Pure Energie stroom & gas vast 5 jaar €0,205385 per kWh €0,636472 per m3 €350,- welkomstkorting €88,74
Pure Energie stroom & gas vast 3 jaar €0,205506 per kWh €0,640005 per m3 €210,- welkomstkorting €89,05
Pure energie stroom & gas variabel €0,194592 per kWh €0,593541 per m3 €89,65
Pure energie stroom & gas vast 1 jaar €0,208168 per kWh €0,648536 per m3 €70,- Actiekorting €90,10

Let op dat de prijzen hierboven wellicht verschillen met de precieze Pure energie tarieven van jouw woonplaats. Tenslotte zijn de energieprijzen per regio verschillend.

De aanbiedingen

Natuurlijk stap je niet zomaar over naar Pure Energie! Je wilt tenslotte wel zeker weten dat je naast duurzame energie ook profiteert van scherpe prijzen. Daarom heeft het naast scherpe tarieven ook een eenmalige cashback. Kies je dus voor Pure energie dan krijg je naast scherpe tarieven ook een eenmalige korting op je energie. Hierdoor heb je scherpe energietarieven en 100% Nederlandse duurzame energie.

Duurzaamheid Pure energie

Door de eigen windmolenparken en zonneprojecten in Nederland kan Pure Energie 100% Nederlandse groene energie leveren. Zowel in 2014, 2015 en 2016 is het uitgeroepen tot groenste energieleverancier uitgeroepen. Door alleen energie op te wekken wat echt nodig is, kan het optimaal gebruik maken van de geplaatste windmolens. Er word dus pas nieuwe windmolens gebouwd wanneer dit echt nodig is. Daarbij kan je als consument ook nog eens zelf kiezen van welke windmolen in Nederland je jouw energie geleverd wilt hebben.

Je profiteer standaard van zeer scherpe prijzen als consument. Niet alleen als nieuwe klanten, maar ook bestaande klanten profiteren van de scherpste prijzen als je contract verlengd moet worden. Pure energie investeert 90% van hun winst in nieuwe duurzame energieprojecten. Jij draagt dus bij aan een duurzame toekomst. De overige 10% zal worden gebruikt voor goede doelen welke bijdragen aan duurzaamheid, milieu en de samenleving. Samen maken we tenslotte de wereld mooier en schoner.

De 7 Garanties

Wanneer je naar Pure Energie overstapt dan krijg je 7 garanties van het bedrijf. En welke consument houdt nou niet van duidelijkheid en toezeggingen? Hieronder de garanties die je van het bedrijf krijgt

  • 100% Nederlandse groene energie
  • Verkoopt niet meer dan zij zelf opwekken
  • De tarieven zijn overal gelijk. Op welke website en vergelijker zijn de tarieven overal hetzelfde!
  • Overstappen is makkelijk
  • De verbruiksmanger is de groenste stroom van het bedrijf. De stroom welke je bespaart, hoeft namelijk ook niet opgewekt te worden.
  • Jij bouwt mee aan een duurzamer Nederland samen me 100.000 andere huishoudens
  • 100% onafhankelijkheid zorgt voor een unieke duurzame koers in de energiemarkt

Veelgestelde vragen Pure energie

Je wilt bij het overstappen en wilt natuurlijk wel zeker weten dat alles goed verloopt. Bekijk daarom hier de vragen welke onze klanten aan Pure Energie stelde.

Hoe stap je over naar Pure Energie?

Overstappen naar Pure Energie is ongelofelijk makkelijk en zo gedaan. Het belangrijkste is om te weten wanneer je huidige energiecontract afloopt en dit aan te geven. Wanneer je overstapt zal Pure Energie namelijk je huidige energiecontract opzeggen. Wanneer dit nog een lopend energiecontract is, kan je te maken krijgen met opzegboetes.

Hoelang duurt overstappen naar Pure Energie?

Zoals bij vrijwel alle energieleveranciers duurt de overstap ongeveer 6 weken. Jij als consument hebt namelijk twee weken bedenktijd. Hierna zal Pure Energie direct je contract opzeggen bij de huidige energieleverancier wat over het algemeen 30 dagen duurt.

Kan je zonnepanelen kopen bij Pure Energie?

Bij Pure Energie kan je een eigen zonnepanelen pakket kopen. Hierbij helpt Pure Energie je door het hele proces. Zo kijken ze wat het rendement is van je zonnepalen, hoeveel je er nodig hebt en welke het beste zijn. Daarbij zorgen zij gratis voor de BTW-terugave en zijn het aangesloten gecertificeerde installateurs die alles in orde maken.

Kan je salderen bij Pure Energie

Op dit moment kan je onbeperkt salderen bij Pure Energie. Wat betekend dat je opgewekte stroom van je verbruikte stroom wordt afgehaald. Met het overgebleven verbruik zal worden gerekend. Het grote voordeel hiervan is dat je niet te maken hebt met prijsverschillen tussen je opgewekte- en verbruikte stroom.

Energieleverancier informatie
Telefoonnummer085 105 5210 (Gratis nummer)
Bereikbaarheidma t/m vr: 08:30 - 19:00 uur
za: 10:00 - 16:00 uur
Websitehttps://pure-energie.nl/