Onafhankelijk & snel energie vergelijken

Oxxio

Het goedkoopste pakket van Oxxio is Oxxio groene stroom & gas vast 1 jaar
Je krijgt nu tijdelijk bij dit pakket €195,- cashback

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/energie/public_html/wp-content/themes/template/page-energieleverancier.php on line 68
Oxxio 1.7 10 0 Oxxio logo Oxxio heeft een rijke geschiedenis aan overnames, maar is de laatste jaren een stabiel en betrouwbaar bedrijf gebleken. Oxxio bestond tot 2005 uit drie verschillende bedrijven: Energieberijf.com, Durion en Our Energie. In 2005 werd Oxxio voor 137 miljoen overgenomen door het Britse energieconglomeraat Centrica. Waar Oxxio in 2007 het bedrijf Go-energy nog eens overnam. De laatste overnamen werd gedaan door Eneco, welke Oxxio in 2011 overnam voor zo een 74 miljoen.  Eneco koos ervoor om Oxxio geheel onafhankelijk zelf te laten opereren waardoor er voor de klanten van Oxxio vrijwel niks veranderde.

Oxxio is een echte prijsvechter en staat bij de meeste consumenten wel bekend door de gratis tablet acties. Sloot jij je als nieuwe klant aan bij Oxxio dan kon je jarenlang rekenen op een gratis tablet met energiemonitor. Oxxio kon hierdoor klanten gemakkelijk inzicht geven in hun energieverbruik en zorgde dan ook als eerste energieleverancier voor de slimme meter.
Energieleverancier informatie
Telefoonnummer088 - 89 55 999 (Normale belkosten)
Bereikbaarheidma t/m vr: 08.30 t/m 19.00 uur
Websitehttp://www.oxxio.nl

Oxxio investeerd in kwaliteit

Helaas heeft Oxxio in de beginjaren onder het bedrijf Durion vaak negatief in het nieuws gestaan. Zo kregen klanten welke telefonisch informatie op vroegen vaak een contract opgestuurd welke bij geen reactie automatisch inging en ondervonden veel concumenten problemen bij het opzeggen van hun contract. Daarvoor kreeg Durion van de toenmalig Directie Toezicht Energie (DTe) een boete van €220.000 voor misleidende handelspraktijken. Sinds de overname door Eneco is er veel veranderd aan de klantenservice bij Oxxio en hoeven consumenten zich niet langer druk te maken. Met een uitstekende klantenservice behaald Oxxio dan ook dit jaar de tweede prijs van de Energie Awards voor beste prijs en kwaliteit. Deze consumenten prijs staat voor de scherp prijs welke Oxxio levert, maar ook de uitstekende service naar haar klanten. Dat een lage prijs en een uitstekende service samen gaan blijkt dan ook uit deze mooie twee prijs.

Veelgestelde vragen Oxxio

Hoe duidelijk je als bedrijf ook communiceert er blijven altijd vragen over. Wij hebben daarom hier de meeste gestelde vragen hieronder samengevat.

Wanneer krijg de jaarnota bij Oxxio?

De jaarnota krijg je bij Oxxio altijd via de e-mail. Wil je nou precies weten in welke maand je de jaarnota ontvangt? Kijk dan even in Mijn oxxio. Hier staat precies in welke maand je de jaarnota kan verwachten. Mocht je een slimme meter hebben dan kan Oxxio deze automatisch uitlezen en hoef je niks te doen. Heb je nog een traditionele meter dan krijg je vanzelf bericht wanneer je de meterstanden moet doorgeven.

Hoe hoog wordt het termijnbedrag en hoe wordt deze berekend bij Oxxio?

Om elke maand hetzelfde bedrag te betalen word er een termijnbedrag in rekening gebracht. Dit termijnbedrag word berekend aan de hand van het historisch verbruik of word bij bijv. nieuwbouwwoningen berekend doormiddel van een schatting. Bij elke jaarnota word bekeken of het termijnbedrag nog voldoende is en waar nodig aangepast. Natuurlijk krijg je bij een te hoog termijnbedrag het restant terug.

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/energie/public_html/wp-includes/functions.php on line 3729