Onafhankelijk & snel energie vergelijken
Oxxio groene stroom & gas vast 1 jaar logo

Oxxio groene stroom & gas vast 1 jaar

€195,- cashback
1-jarig energiecontract met Vast energietarief
100% Europees groen
Deal bekijken

Oxxio maakt het nu wel heel erg aantrekkelijk om over te stappen! Met deze hoge cashback profiteer je optimaal van een jaar lang goedkope energie. Met dit energiecontract krijg je een 1-jarig energiecontract met 100% Europees groene energie. Naast de hoge cashback ontvang je ook nog eens een scherp leveringstarief waardoor je met een hoog verbruik ook profiteert van hoge kortingen.

Waarom Oxxio groen stroom & gas 1 jaar

Met Oxxio groene stroom & gas 1 jaar kies je voor een energiepakket met een hoge welkomstkorting en korte looptijd. Hierdoor kan je jaarlijks profiteren van een nieuwe welkomstkorting en profiteer je ook nog eens van lage leveringskosten. Wil je zeker weten dat Oxxio groene stroom & gas 1 jaar het goedkoopst energiepakket voor jou is? Bekijk dan onze energievergelijker en controleer op jou verbruik wie de goekoopste energieleverancier is.

Oxxio 100% Europees groen

Afkomstig van Europese windmolens profiteer je van groene energie. Omdat er in Nederland op dit moment nog niet voldoende aanbod van groene energie is, kiest Oxxio ervoor om haar energie elders in te kopen. Door windenergie uit Europa te kopen kan Oxxio voor groene energie zorgen en een scherp tarief. Het stroom etiket van het Oxxio groen stroom 1 jaar is dan ook erg simpel, namelijk 100% windenergie.

Samenvatting geschatte jaarrekening

Met onze prijsdetails proberen wij een zo duidelijk mogelijk beeld te geven over de te verwachten kosten. Omdat wij onze bezoekers doorsturen naar de energielevernaciers maken wij een zo goed mogelijk schatting van deze kosten. Vaak zullen deze kosten helemaal overeen komen, maar in sommige gevallen kan dit enkele euros verschillen.
Totaalkosten

De totaalkosten zijn een kort overzicht van alle totaalkosten op je energierekening. In de paragrafen daaronder staan de enregieprijzen verder gespecificeerd uitgelegd.

Totaalkosten Stroom
(1500 kWh)
€247,51
Totaalkosten Gas
(1000 m³)
€932,38
Subtotaal
€1.179,89
€195,- cashback Actie wordt verrekend over de looptijd van het energiecontract
-€195,00
Totaal
€984,89
Elektriciteit (1500 kWh)

De leveringskosten zijn de kosten welke Oxxio rekent om de energie te leveren. De variabele leveringskosten zijn de kosten welke betaald worden per kWh. Deze bestaan voor een groot deel uit overheidsheffingen en voor een klein deel uit de kosten welke Oxxio zelf rekent voor een kWh stroom. De vaste leveringskosten zijn de kosten welke maandelijks betaald worden voor de levering van stroom

Variabele leveringskosten
(19,80 ct per kWh)
Bestaat voor 4,59 ct per kWh uit kosten naast de overheidsheffingen
€297,01
Vaste leveringskosten
€71,87
Netbeheerkosten
€251,96
Vermindering energiebelasting
-€373,33
Subtotaal
€247,51
Gas (1000 m³)

De leveringskosten zijn de kosten welke Oxxio rekent om de energie te leveren. De variabele leveringskosten zijn de kosten welke betaald worden per m³ gas. Deze bestaan voor een groot deel uit overheidsheffingen en voor een klein deel uit de kosten welke Oxxio zelf rekent voor een m³ gas. De vaste leveringskosten zijn de kosten welke maandelijks betaald worden voor de levering van gas

Variabele leveringskosten
(66,17 ct per m³ gas)
Bestaat voor 25,55 ct per m³ gas uit kosten naast de overheidsheffingen
€658,25
Vaste leveringskosten
€71,87
Netbeheerkosten
€192,83
Subtotaal
€932,38
Laatst geupdate op 8 januari 2018