Onafhankelijk & snel energie vergelijken
» » » Oxxio groene stroom & gas vast 1 jaar

Oxxio groene stroom & gas vast 1 jaar

Oxxio maakt het nu wel heel erg aantrekkelijk om over te stappen! Met deze hoge cashback profiteer je optimaal van een jaar lang goedkope energie. Met dit energiecontract krijg je een 1-jarig energiecontract met 100% Europees groene energie. Naast de hoge cashback ontvang je ook nog eens een scherp leveringstarief waardoor je met een hoog […]

  • 1 jaar vast tarief
  • 14 dagen bedenktijd
  • 100% Europese windstroom
Bekijk de actie!
Profiteer vandaag nog van de scherpe aanbieding

Oxxio maakt het nu wel heel erg aantrekkelijk om over te stappen! Met deze hoge cashback profiteer je optimaal van een jaar lang goedkope energie. Met dit energiecontract krijg je een 1-jarig energiecontract met 100% Europees groene energie. Naast de hoge cashback ontvang je ook nog eens een scherp leveringstarief waardoor je met een hoog verbruik ook profiteert van hoge kortingen.

Waarom Oxxio groen stroom & gas 1 jaar

Met Oxxio groene stroom & gas 1 jaar kies je voor een energiepakket met een hoge welkomstkorting en korte looptijd. Hierdoor kan je jaarlijks profiteren van een nieuwe welkomstkorting en profiteer je ook nog eens van lage leveringskosten. Wil je zeker weten dat Oxxio groene stroom & gas 1 jaar het goedkoopst energiepakket voor jou is? Bekijk dan onze energievergelijker en controleer op jou verbruik wie de goekoopste energieleverancier is.

Geschatte maandlasten
De onderstaande restultaten zijn op basis van de volgende kosten: Stroom €0,21 kWh en Gas €0,81 m3 excl. de korting
Appartement
2100kWh, 1000 m3
€108 per maand
Tussenwoning
3200kWh, 1500 m3
€161 per maand
Vrijstaande woning
4300kWh, 2500 m3
€247 per maand
Bereken jouw verbruik

Oxxio 100% Europees groen

Afkomstig van Europese windmolens profiteer je van groene energie. Omdat er in Nederland op dit moment nog niet voldoende aanbod van groene energie is, kiest Oxxio ervoor om haar energie elders in te kopen. Door windenergie uit Europa te kopen kan Oxxio voor groene energie zorgen en een scherp tarief. Het stroom etiket van het Oxxio groen stroom 1 jaar is dan ook erg simpel, namelijk 100% windenergie.

Laatst geupdate op 15 juni 2023