Onafhankelijk & snel energie vergelijken

Qurrent

Qurrent 10 0

Qurrent is opgericht in 2006 met als missie om consumenten net zoveel duurzame energie op te laten wekken als ze verbruiken. Door te helpen bij het opwekken en besparen van energie hoopt Qurrent hun missie te volbrengen. Het uiteindelijke doel is om een zo energieneutraal mogelijke samenleving op te bouwen.

Qurrent 100% groene energie

Qurrent onderscheid zich door 100% groene energie te leveren. Door in 2011 een samenwerking aan te gaan met Stichting DOEN weet Qurrent vandaag de dag een duurzaam karakter op te bouwen. Qurrent vind dat een milieuvriendelijk karakter en winst niet samengaan en werkt daarom kostendekkend. Je betaald als consument de kosten welke ook daadwerkelijk gemaakt worden voor het produceren van de energie.

Sinds 2014 is Qurrent 100% Nederlandse groen energie gaan leveren. De stroom komt van Nederlandse windmolens en het gas word altijd CO2-gecompernseerd. Door energie- en bosprojecten aan te leggen compenseert het de CO2 uitstoot welke vrijkomt bij het verbruik van gas.

Overstappen naar Qurrent

Net zoals bij andere energieleveranciers is het overstappen ontzettend makkelijk. Je kan je aanmelden op de website en zij zullen vervolgens de rest doen. Na de aanmelding krijg je 14 dagen bedenktijd waarna Qurrent het contract zal overnemen van je huidige energieleverancier. Je hoeft dus niet zelf je energiecontract op te zeggen en je hoeft niet bang te zijn dat je zonder stroom komt te zitten.

Veelgestelde vragen Qurrent

Als consument blijven er altijd een aantal belangrijke vragen over. Deze vragen staan hieronder allemaal uitgewerkt zodat je een wel overwogen overstap kan maken.

Hoelang duurt overstappen naar Qurrent?

Over het algemeen zijn de aanmeldingen binnen 6 weken overgestapt. Dit is over een vrij normale looptijd aangezien jij als consument na het aanmelden een bedenktermijn van 14 dagen hebt. Hierna zal de opzegtermijn van 30 dagen ingaan. Wel moet je opletten dat je bij je huidige leverancier contract vrij bent, anders zal de huidige energieleverancier een overtap boete hanteren.

Is de stroom altijd 100% groen?

Als je bij Qurrent stroom afneemt dan draag je bij aan een groener energienetwerk. Alle stroom welke word opgewekt, word gedaan door Nederlandse windmolens. Hierdoor zal Qurrent het energienetwerk voorzien van groene energie moet als doel om een steeds groenere samenleving te creëren.

Energieleverancier informatie
Telefoonnummer088 777 1200 (Gratis nummer)
Bereikbaarheidma t/m vr: 08:30 - 19:00 uur
za: 10:00 - 16:00 uur
Websitehttp://www.qurrent.nl