Onafhankelijk & snel energie vergelijken

Energie aanbiedingen & profiteer van flinke kortingen

Energieleveranciers hebben vrijwel het hele jaar door energie aanbiedingen lopen. Dit kan bestaan uit energie met flinke kortingen, maar ook uit energie met cadeau zoals een gratis tablet, iPad of slimme thermostaat. Zodra je energiecontract afloopt, staat er een nieuwe energie aanbieding op je te wachten. Wij helpen je graag met de beste energie aanbieding te kiezen uit het gigantische aanbod!

Profiteer van de beste energie aanbiedinget met onze energievergelijker

Als je gaat overstappen van energieleverancier dan is de energie aanbieding de belangrijkste factor als je veel wilt besparen op je energierekening. Met een hoge welkomstkorting kan je flink besparen op je jaarlijkse kosten als de leveringskosten natuurlijk goed zijn. Om te weten welke energie aanbieding het beste voor jou is, raden wij onze klanten altijd aan om je energie te vergelijken met onze energievergelijker. In onze energievergelijker zitten alle kosten inclusief energie aanbiedingen verrekend waardoor jij binnen enkele seconden weet wat de goedkoopste energieleverancier is.

Onze energie aanbiedingen 2020

€255,- welkomstkorting
€ 250,- cadeau
€195,- cashback
€175,- Cashback
€155,- Welkomstkorting
€150,- welkomstkorting
€140,- Weekendjeweg.nl cadeaubon
€120,- extra voordeel
25% korting stroom + € 110,- korting
€ 110,- Kom erbij bonus
Gratis Playstation 4 Slim 500GB
€250,- cashback
€70,- Actiekorting
€350,- welkomstkorting
€210,- welkomstkorting
Gratis tablet t.w.v €155,-
€200,- Feyenoord Fanshop cadeaubon
Bol.com cadeaukaart t.w.v €175
€ 160,- kom erbij bonus
Nest Learning Thermostat voor € 99,-
€150,- cashback
€100,- extra voordeel
€48,- korting
€20,- Collectieve korting

Energie aanbiedingen afsluiten met welkomstkorting of cadeau?

Je kan het zo gek niet bedenken of energieleveranciers geven het (gratis) weg bij een energiecontract. Natuurlijk hoe langer het contract, des de groter het cadeau en hoger de korting. Een gratis tablet bij een 3-jarig energiecontract is eerder normaal als een uitzondering. Toch is het goed om eens stil te staan bij de deal welke je sluit, want ondanks dat het om een GRATIS tablet gaat heeft de beslissing zeker gevolgen. Zo kan je bij de 3-jarige energie aanbieding met tablet drie jaar niet overstappen van energieleverancier. Als je jaarlijks 200 a 250 euro welkomstkorting zou krijgen, komt dit al gauw overeen met 600 a 750 euro!

Waarom doen energieleveranciers aan energie aanbiedingen?

Sinds de liberalisering van de energiemarkt zijn er verschillende energieleveranciers in Nederland. De consumenten konden vanaf dat moment dan ook zelf kiezen voor welke energieleverancier zij wouden kiezen. Energieleveranciers trokken vanaf dat moment nieuwe klanten aan doormiddel van energie aanbiedingen. Vandaag de dag is daar nog niet veel aan verandert behalve dat energieleveranciers steeds vaker klanten belonen welke blijven zitten. Bij Nuon kan een klant bijvoorbeeld elk jaar 5% extra korting op zijn stroom krijgen tot maximaal 25% korting.

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/energie/public_html/wp-includes/functions.php on line 3729