Energie aanbiedingen
Energie vergelijken & de Beste Deals
-
+
Of vul je eigen verbruik in
Stroom
kWh
Stroom dag
kWh
Stroom nacht
kWh
Gas
m3
Ik heb een dubbele meter
Vergelijk energieprijzen!

Energie aanbiedingen

Energieleveranciers hebben vrijwel het hele jaar door energie aanbiedingen lopen. Dit kan bestaan uit flinke kortingen, maar ook uit een cadeau zoals een tablet, iPad of slimme thermostaat. Jij als consument kan elke keer als je energiecontact afloopt dan ook profiteren van deze energie aanbiedingen.

Top 3 energie aanbiedingen van deze maand

Elke maand proberen wij de beste energie aanbiedingen te regelen. Dit betekend dat we naar zo goedkoop mogelijke energieprijzen zoeken, maar ook naar leuke cashbacks of cadeaus. Bekijk hieronder onze top 3 energie aanbiedingen en bereken hoeveel jij per jaar kwijt bij met deze energie aanbieding.

Gratis tablet t.w.v €199,-
€260,- cashback
€220,- Mediamarkt cadeaubon
€175,- korting

Elk jaar nieuwe energie aanbiedingen bij overstappen

Als je gaat overstappen van energieleverancier dan zal 90% voor een 1-jarig energiecontract kiezen. Hierbij krijg je in veel gevallen een mooi actie zoals €180,- cashback, tablet of cadeaubon. Doordat na een jaar het contract weer verloopt kan je daarna weer profiteren van een energie aanbieding bij een andere energieleverancier. Als consument zit dan ook de grootste besparing in de acties welke je erbij krijgt en niet zo zeer in de leveringskosten.

Waarom doen energieleveranciers aan energie aanbiedingen?

Sinds de liberalisering van de energiemarkt zijn er verschillende energieleveranciers in Nederland. De consumenten konden vanaf dat moment dan ook zelf kiezen voor welke energieleverancier zij wouden kiezen. Energieleveranciers trokken vanaf dat moment nieuwe klanten aan doormiddel van energie aanbiedingen. Vandaag de dag is daar nog niet veel aan verandert behalve dat energieleveranciers steeds vaker klanten belonen welke blijven zitten. Bij Nuon kan een klant bijvoorbeeld elk jaar 5% extra korting op zijn stroom krijgen tot maximaal 25% korting.