Onafhankelijk & snel energie vergelijken

Welkomstcadeau bij je Energie

Jij bent opzoek naar een gratis cadeau bij je energie en dat is helemaal niet zo raar. Veel energieleverancier bieden verschillende energie aanbiedingen en een gratis cadeau is daar heel normaal bij. Zo kan je vaak kiezen uit verschillende cadeaubonnen van grote (web)winkels, gratis tablet, gratis thermostaat en zijn gratis voetbalshirts ook steeds populairder. Ben je opzoek naar een specifiek energiecontract met cadeau of flinke cashback? Bekijk hieronder ons aanbod en wie weet zit er iets tussen

Actuele energie cadeau aanbiedingen

Van de onderstaande cadeau’s kan je direct profiteren! Mocht er toch een actie tussen staan welke je niet meer kan afsluiten, laat dit ons dan weten dan passen wij dit direct aan!

Essent Groene Stroom & Gas Zeker 3 jaar Playstation 4 actie

Playstation 4 liefhebbers opgelet! Met deze waanzinnige deal van Essent krijg je een gratis Playstation 4 Slim 500gb bij een 3-jarig vast energiecontract. Hierdoor profiteer je naast de Playstation 4 ook nog een van vaste lage energietarieven! Na 14 dagen na afsluiten van je energiecontract krijg je al de Playstation 4 en kan je er gebruik van maken. Leuk om zelf te gebruiken natuurlijk, maar ook leuk om cadeau te geven
Bekijk actie

Essent groene Stroom & Gas Zeker 3 jaar Bol.com actie

Een Bol.com cadeaukaart is altijd welkom en zeker als deze ook nog eens €175 waard is! Met deze waanzinnige actie van Essent sluit je een 3-jarig energiecontract af met vaste lage leveringstarieven en ontvang je de gratis Bol.com cadeaukaart t.w.v €175 binnen enkele weken. Met de dure feestdagen voor de deur is dit welkomstgeschenk natuurlijk wel erg welkom.
Bekijk actie

Nuon groene energie met gratis Tablet

Nuon is een betrouwbaar partner als het aankomt op energie en nu krijg je er ook nog eens een gratis tablet bij. Sluit nu een Nuon Stroom & Gas vast 3 jaar af en krijg er een gratis Samsung Galaxy Tab E 9.6 t.w.v €155,- cadeau. Bij deze actie krijg je bovendien nog eens een gratis Energiescan waardoor je goed inzichtelijk krijgt of je nog meer kan besparen!
Bekijk actie

Essent Groene Stroom & Gas Zeker 3 jaar Nest Learning Thermostat actie

Nest thermostaten zijn super handig als je wilt gaan besparen op je energiekosten. Door goed inzichtelijk te krijgen waar de meeste energiekosten naartoe gaan, weet je ook waar je kan besparen. Los daarvan zitter er allerlei handigheidjes in de Nest thermostaat waardoor je een hoop energie kan besparen. Krijg nu een gratis Nest thermostaat bij een 3-jarig Essent energiecontract.
Bekijk actie

Nuon VastePrijs stroom & gas 1 jaar Weekendjeweg actie

Een weekendje weg! Wie wilt dit nou niet? Met deze Nuon actie kan je een weekendje weg met een flinke korting of wie weet wel gratis. Sluit nu een 1-jarig Nuon energiecontract af en krijg een €140,- cadeaubon van Weekendjeweg.nl. Bij deze website heb je de keuze uit honderden verschillende hotels en parken uit verschillende landen. Zeker weten dat er wel iets voor jou tussen zit! Profiteer nu hier van deze mooi actie.
Bekijk actie

Qurrent Prijs Zeker 3 jaar + Feyenoord Fanshop Cadeaubon actie

Feyenoord is sinds dit eredivisie jaar sponsor van Feyenoord en dat laten ze niet zomaar voorbij gaan! Sluit nu een 3 jaar vast energiecontract bij Qurrent af en profiteer van 100% Nederlands groene stroom en nog belangrijker een €200,- cadeaubon van de officiële Feyenoord fanshop! Dit bekend dat je inderdaad zowel het uit als thuis shirt van Feyenoord kan krijgen.
Bekijk actie

Energie cadeau afsluiten? Let hierbij op

Wil je van een van de bovenstaande energie met gratis cadeau profiteren dan is dit heel eenvoudig. Volg de aanbieding welke jij interessant vind en vul op de pagina van de energieleverancier de benodigde gegevens in. De energieleverancier regelt de gehele overstap, maar toch waarschuwen wij graag voor een aantal eventuele onduidelijkheden.

Top 10 Welkomstcadeaus en andere aanbiedingen

Profiteer vandaag nog van de beste welkomstcadeau’s, cashbacks en andere mooie cadeau’s. Heb jij nog geen beslissing kunnen nemen, bekijk dan gauw onze top 10 hieronder. Wie weet ziet hier een mooie cashback of welkomstcadeau voor jou tussen!

Energieleverancier Aanbieding Looptijd contract Geldig voor
Pure Energie Pure Energie €350,- welkomstkorting 5 jaar Nieuwe klanten
Essent Essent Gratis Playstation 4 Slim 500GB 3 jaar Nieuwe klanten
Engie Engie €255,- welkomstkorting 1 jaar Nieuwe klanten
Oxxio Oxxio €250,- cashback 3 jaar Nieuwe klanten
Nuon Nuon € 250,- cadeau 1 jaar Nieuwe klanten
Pure Energie Pure Energie €210,- welkomstkorting 3 jaar Nieuwe klanten
Nuon Nuon Gratis tablet t.w.v €155,- 3 jaar Nieuwe klanten
Qurrent Qurrent €200,- Feyenoord Fanshop cadeaubon 3 jaar Nieuwe klanten
Oxxio Oxxio €195,- cashback 1 jaar Nieuwe klanten
Essent Essent Bol.com cadeaukaart t.w.v €175 3 jaar Nieuwe klanten

Laatst geupdate op 9 november 2017