Onafhankelijk & snel energie vergelijken

Gratis cadeau bij je Energie

Jij bent opzoek naar een gratis cadeau bij je energie en dat is helemaal niet zo raar. Veel energieleverancier bieden verschillende energie aanbiedingen en een gratis cadeau is daar heel normaal bij. Zo kan je vaak kiezen uit verschillende cadeaubonnen van grote (web)winkels, gratis tablet, gratis thermostaat en zijn gratis voetbalshirts ook steeds populairder. Ben je opzoek naar een specifiek energiecontract met cadeau of flinke cashback? Bekijk hieronder ons aanbod en wie weet zit er iets tussen

Top 10 energie aanbiedingen met cadeau

Profiteer vandaag nog van de beste welkomstcadeau’s, cashbacks en andere mooie cadeau’s. Heb jij nog geen beslissing kunnen nemen, bekijk dan gauw onze top 10 hieronder. Wie weet ziet hier een mooie cashback of welkomstcadeau voor jou tussen!

Vattenfall 1 jaar vast Meer informatie Direct profiteren
Vattenfall Coolblue cadeaubon t.w.v €300 Meer informatie Direct profiteren
Vandebron 1 jaar vast + €200 actiekorting Meer informatie Direct profiteren
Eneco 1 jarig contract met €100 korting Meer informatie Direct profiteren
Essent gratis €150 Bol.com cadeaukaart Meer informatie Direct profiteren
Vattenfall cadeau XL t.w.v €350 Meer informatie Direct profiteren
Nuon Vattenfall Powerdeal €250 korting Meer informatie Direct profiteren
Budget Energie stroom & gas vast 1 jaar Meer informatie Direct profiteren
Oxxio groene stroom & gas vast 1 jaar Meer informatie Direct profiteren

Waarom energie met cadeau afsluiten?

Veel consumenten staan nog niet genoeg stil bij waarom zou moeten overstappen van energieleveranciers. Vaak kan het hoge kortingen opleveren, maar dit kan ook samen gaan met een extra cadeau. In de vorm van een cadeaubon, maar er zijn ook energieleveranciers die bijvoorbeeld een tablet of playstation erbij geven. En we weten allemaal wat de kosten hiervan al gauw enkele honderden euro’s kunnen zijn.

Zonde als je deze dus laat liggen en daarom is het goed om uit te rekenen wat een extra cadeau aan geld op kan leveren. Neem deze mee in de prijs en kijk of je dan meer korting krijgt als bijvoorbeeld een andere energiepakket met cashback. Andersom geldt dit natuurlijk ook dat je goed moet opletten dat je niet teveel betaald voor het cadeau

Wat voor gratis cadeau kan je bij je energie overstap krijgen?

Energieleveranciers zijn gek op nieuwe klanten en deze lokken ze al jaren met cashback. Naast extra korting zijn er ook mogelijkheden voor zo een gratis cadeau. Hieronder een aantal cadeau’s die vaak gegeven worden

Cadeaubonnen

Een veel gegeven cadeau zijn cadeaubonnen. Het grootste voordeel hiervan is dat je ze zelf kan besteden en dat je ze vaak al krijgt bij de start van je energiecontract. Je hebt er dus direct iets aan! De meeste bekende hiervan is wellicht de mediamarkt cadeaubon die vaak in de winkels worden aangeboden door een energieleveranciers. Mensen die bijvoorbeeld een TV moeten hebben sluiten in de winkel eerst een energiecontract af waarna ze de cadeaubon direct kunnen besteden. Maar veel energieleveranciers bieden ook van bol.com cadeaubonnen aan. En hier kan je echt alles uitzoeken, van prullenbakken tot nieuwe laptops.

Tablet of spelcomputer

Ongelofelijk populair zijn de gratis tablets en spelcomputer en dat is met een reden. De aanschafwaarden van deze apparaten zijn vaak hoog en voor sommige consumenten niet te betalen. Door een energiecontract af te sluiten krijg je gratis zo een apparaat en betaal je vaak niets meer dan je huidige energiecontract.

Thermostaat

Persoonlijk vinden wij dit een win win situatie! De gratis thermostaat van bijvoorbeeld NEST zorgt ervoor dat jij direct een mooi cadeau hebt, maar ook kan besparen. Je krijgt dus niet alleen een mooie apparaat, maar kan met deze thermostaat ook besparen op je energiekosten.

Energie cadeau afsluiten? Let hierbij op

Wil je van een van de bovenstaande energie met gratis cadeau profiteren dan is dit heel eenvoudig. Volg de aanbieding welke jij interessant vind en vul op de pagina van de energieleverancier de benodigde gegevens in. De energieleverancier regelt de gehele overstap, maar toch waarschuwen wij graag voor een aantal eventuele onduidelijkheden.

Energie met cadeau of welkomstkorting?

Wanneer je overstapt van energieleverancier dan doen vele huishoudens dit vanwege de hoge kortingen. Naast een scherp actietarief kan je profiteren van een extra zoals een zogeheten welkomstkorting of een gratis cadeau. Wat het beste is, ligt aan de situatie en wat je echt nodig hebt.

Over het algemeen kan je het beste de waarde van het gratis kado omrekenen naar een waarde per jaar. Stel je krijg een cadeau ter waarde van €360 en sluit daarbij een driejarig energiecontract bij af. Dan heb je omgerekend een korting van €120 per jaar.

Naast de korting moet je ook rekening houden met de leveringskosten. Zeker als je verbruik hoog is dan kan dit doorslaggevend zijn. Sluit je bijvoorbeeld een energiepakket af met cadeau, maar ook met hoge leveringskosten dan kan dit alsnog relatief duur uitpakken.

Onze tip is dan ook om altijd goed te kijken wat echt voordelig voor jou is. Natuurlijk hoef je niet altijd het goedkoopste energiepakket te nemen. Tenslotte kan een cadeau je een hoge eenmalige kosten besparen. Kortom denk goed na en wees bewust wat je het je oplevert.

Laatst geupdate op 25 augustus 2022