Goedkoopste energieleverancier 2017
Energie vergelijken & de Beste Deals
-
+
Of vul je eigen verbruik in
Stroom
kWh
Stroom dag
kWh
Stroom nacht
kWh
Gas
m3
Ik heb een dubbele meter
Vergelijk energieprijzen!

Goedkoopste energieleverancier 2017

De goedkoopste energieleverancier vinden is op Onlineenergievergelijken.nl een koud kunstje. Door je postcode en verbruiksgegevens in te voeren weet je binnen enkele seconden wat voor jou de goedkoopste energieleverancier is. Doormiddel van speciale actietarieven en (welkomst)kortingen zorgen energieleveranciers op onze website voor een gezonde concurrentie op de energieprijs. Het voordeel voor onze klanten zijn goedkope energieprijzen en een steeds betere service!

Top 5 goedkoopste energiepakketten
Duurzaamheid
Jaarprijs
Maandprijs
1
Oxxio groene stroom & gas vast 1 jaar
Actie! €260,- cashback
100% Europees groen
€791,44
€65,95
2
Essent actie groene stroom & gas vast 1 jaar actie
Actie! €160,- welkomstkorting
100% Europees groen
€819,07
€68,26
3
Budget Energie stroom & gas vast 1 jaar
Actie! 25% korting stroom + € 110,- korting
Nederlands & Europees groen
€869,32
€72,44
4
Nuon overstapDeal
Actie! €155,- Welkomstkorting
100% Nederlands groen
€883,17
€73,60
5
Qurrent groene stroom & gas vast 1 jaar Prijs Zeker
Actie! €175,- korting
100% Nederlands groen
€894,29
€74,52
Goedkope energie belangrijkste reden
Hoe werkt overstappen?
Wie is de goedkoopste?

Naar goedkope energie overstappen loont

Uit onderzoek van de ACM blijkt dat ongeveer 64% van alle consumenten in Nederland twee keer of vaker is overgestapt van energieleverancier. De groep consumenten welke jaarlijkse overstappen is inmiddels uitgegroeid tot 17 procent, wat meer dan ooit is.

Trouw aan energieleverancier zijn, kost geld!

Ben jij een slaper? Dan laat je honderden euros per jaar liggen. Onlineenergievergelijken.nl vind dat zonde en probeert consumenten bewust te maken over het overstappen naar de goedkoopste energieleverancier. Sommige consumenten slapen zelfs zo diep dat ze de hoogste prijs voor hun energie betalen. Heb jij een aantal jaar geleden een energiecontract afgesloten en er nooit meer wat mee gedaan dan is de kans groot dat jij dit ook doet! Energiecontracten welke namelijk afgelopen zijn worden omgezet naar energiecontract waarbij consumenten maandelijks kunnen opzeggen. Dit klinkt erg aantrekkelijk toch zit hier wel een groot nadeel aan vast. Je betaald namelijk veels te veel voor je energie en door simpelweg over te stappen naar de goedkoopste energieleverancier kan je vele euros besparen.

Onze energievergelijker is 100% onafhankelijk

Het gaat ons erom dat jij de goedkoopste energieleverancier kiest waar jij je vertrouwd voelt. Wij krijgen een vergoeding van onze energieleveranciers waardoor wij onze energievergelijker geheel gratis kunnen aanbieden. Omdat wij van alle energieleveranciers een vergoeding krijgen, hebben wij geen enkele voorkeur voor welke energieleverancier jij kiest. Wij sorteren onze energievergelijker op de prijs, de goedkoopste energieleverancier bovenaan en de duurste onderaan. Om het milieu tegemoet te komen sturen, informeren wij onze klanten wel graag over de duurzaamheid van de energiepakketten.

Overstappen naar goedkoopste energieleverancier

Kom jij erachter dat je flink kan besparen door over te stappen naar een van onze energie aanbiedingen? Dan kan je gebruik maken van de gratis overstapservice van onze energieleveranciers. Alle energieleverancier waar jij je aanmeld zorgen ervoor dat je oude energiecontract word opgezegd en je nieuwe op tijd ingaat.

Huidige contract bekijken

Voordat je gaat overstappen is het verstandig om je huidige energiecontract te bekijken. Heb je een contract voor onbepaalde tijd dan kan je zonder problemen van energieleverancier switchen. Zit je vast aan een energiecontract met bepaalde tijd dan kan je tweeënhalve maand van te voren een nieuwe energieleverancier kiezen. Doe je dit eerder dan zit je vaak vast aan een opzegvergoeding wat zonde zou zijn.

Je komt nooit zonder energie te zitten

Als je overstapt van energieleverancier dan hoef je niet bang te zijn dat je zonder energie komt te zitten. Energieleveranciers handelen alles op papier af en er hoeft niets in je meterkast te gebeuren. Jij merkt dus helemaal niets van de overstap behalve een lagere energierekening natuurlijk

Wie is de goedkoopste energieleverancier?

Was het maar zo makkelijk! Je energierekening is opgebouwd uit verschillende kosten met verschillende variabele. Verbruik jij bijvoorbeeld veel stroom in de nacht dan kan een andere energieleverancier al goedkoper zijn als dat je dit overdag zou verbruiken. Maar de meest doorslaggevende onderdelen zijn je woonplaats, hoeveelheid verbruik en soort contract. Wij kunnen voor jou wel de goedkoopste energieleverancier berekenen, maar wij kunnen niet een energieleverancier bekronen tot goedkoopste. Wil jij echt zeker weten dat jij de goedkoopste energie inkoopt, gebruik je verbruik op de jaarafrekening van je huidige energieleverancier dan om ons zo goed mogelijk een schatting te laten maken.