Onafhankelijk & snel energie vergelijken
Eneco informatie
Eneco pakketten

Eneco

Het goedkoopste pakket van Eneco is Eneco EcoStroom & AardGas Garantieprijs 1 jaar Cashback
Je krijgt nu tijdelijk bij dit pakket €175,- Cashback
Eneco logo Eneco is in 1995 opgericht uit een fusie van de energiebedrijven van Rotterdam, Den Haag en Dordrecht. In de jaren daaropvolgend zijn daar nog een aantal regionale energiebedrijven aan toegevoegd. Inmiddels heeft Eneco 2 miljoen zakelijke en huishoudelijke klanten en behoort het tot de drie grootste energiebedrijven van ons land. In de jaren daarop wist Eneco nog bedrijven als Oxxio in 2011 over te nemen en in 2014 de Nederlandse tak van Dong Energy.

Energieleverancier informatie
Telefoonnummer0900 0201 (€ 0,45 per gesprek)
Bereikbaarheidma t/m vr: 8.00 - 18.00 uur
Websitehttps://www.eneco.nl

Eneco duurzaamheid

Eneco heeft duurzaamheid hoog op de agenda staan en dat is ook terug te zien binnen het bedrijf. Met als missie 'Duurzame energie voor iedereen' kan het dan ook niet anders dan dat Eneco een toekomst vol duurzaamheid ziet. Eneco doet dit doormiddel van zelf duurzame energie op te wekken, maar ook door consumenten te helpen met zelf duurzame energie op te laten wekken. Eneco scoort al jaren het hoogst op duurzaamheid als het aankomt op de vijf grootst internationale energiebedrijven. Jaarlijks beoordelen De Consumentenbond, Greenpeace, Hivos, Natuur & Milieu, Wereld Natuur Fonds en WISE 37 energieleveranciers op hun bijdrage en levering van duurzame energie. Voor de derde keer scoort Eneco hier het hoogste van de vijf grootste energiebedrijven Eneco streeft ernaar om in 2020 70% van het opgewekte energie duurzaam moet zijn. In de jaren daar op volgende moet dit natuurlijk in zijn geheel duurzaam worden.

Veelgestelde vragen Eneco

Eneco heeft een hoop klanten en dat betekend een hoop vragen. Wij hebben hieronder de meest voorkomende vragen voor jou bij elkaar verzameld.

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/energie/public_html/wp-includes/functions.php on line 3729