Onafhankelijk & snel energie vergelijken

Gratis iPad of tablet bij je energie

Een huishouden zonder tablet bestaat niet en daarom is een gratis tablet bij je energie nooit weggegooid. Energieleveranciers bieden vaak acties aan waarbij zij een gratis tablet weggeven.

Zo hebben wij vaak gratis iPad’s of gratis Samsung Galaxy tabs bij ons in de actie welke je bij een energiecontract krijgt.

Om meer keuzevrijheid te geven wat voor tablet je krijgt, promoten wij hieronder ook hoge cadeaubonnen zodat je zelf een gratis iPad kan uitzoeken.

Zo heeft bijvoorbeeld Essent al jarenlang een succesvolle samenwerking met Media Markt waardoor consumenten een flinke cadeaubon kregen.

Actuele energie gratis tablet aanbiedingen

Natuurlijk is een gratis tablet wel zo prettig, maar waar haal je die vandaag? Om zo snel mogelijk onze bezoekers te helpen hebben wij hieronder een overzicht van alle energieleveranciers welk een gratis tablet weggeven. Op de pagina’s van de gratis tablet actie valt te lezen onder welke voorwaarde deze tablet te verkrijgen is en hoelang je bijvoorbeeld vast zit aan het energiecontract.

Vattenfall 1 jaar vast Meer informatie Direct profiteren
Vattenfall Coolblue cadeaubon t.w.v €300 Meer informatie Direct profiteren
Vandebron 1 jaar vast + €200 actiekorting Meer informatie Direct profiteren
Eneco 1 jarig contract met €100 korting Meer informatie Direct profiteren
Essent gratis €150 Bol.com cadeaukaart Meer informatie Direct profiteren
Vattenfall cadeau XL t.w.v €350 Meer informatie Direct profiteren
Nuon Vattenfall Powerdeal €250 korting Meer informatie Direct profiteren
Budget Energie stroom & gas vast 1 jaar Meer informatie Direct profiteren
Oxxio groene stroom & gas vast 1 jaar Meer informatie Direct profiteren

Hoe krijg je een gratis tablet bij je energiecontract?

Een gratis tablet bij je energie is niet nieuw. Al jaren geven energieleveranciers gratis tablets weg bij het afsluiten van een energiecontract. Er zijn zelfs energieleveranciers die hier hun bekende reputatie mee hebben opgebouwd. Hieronder hebben we een aantal manier hoe je een gratis tablet kan krijgen bij je energiecontranct.

Ontvang direct een gratis tablet

De makkelijkste manier is om een energiecontract te kiezen waar je direct een gratis tablet bij krijgt. Over het algemeen krijg je dan een Samsung tablet, omdat deze wat minder kostbaar zijn. Je kan je voorstellen dat een gratis iPad een energieleverancier gewoonweg teveel geld kost. Daarom krijg je vaak een kleinere Samsung Galaxy Tab bij je nieuwe energiecontract. Vaak zijn deze rond de €250 waard.

Gratis tablet met cadeaubon

Een andere manier om een (bijna) gratis tablet te krijgen is met een cadeaubon. Veel energieleverancier geven cadeaubonnen als je bij hun een energiecontract afsluit. Het grote voordeel hiervan is dat je zelf kan kijken welke tablet je mooi vind en wanneer nodig een klein bedrag kan bijleggen voor jou favoriete tablet. Op deze manier is het dus wel mogelijk om een gratis iPad te krijgen.

Koop de tablet met je cashback

Energie aanbiedingen bestaan veelal uit een welkomstkorting of cashback. In beide gevallen krijg je een flinke korting op je eindafrekening. Wanneer je geld terugkrijgt van je energieleverancier kan je dit gebruiken voor je tablet. Vaak zijn deze kortingen een paar honderd euro per jaar. Hierdoor kan je na twee jaar een dure tablet uitkiezen met het geld wat je hebt bespaart door de cashback. Let wel op dat je dit geld dus apart zet.

Waarom geven energieleverancier een tablet?

Energieleveranciers proberen ieder jaar groter te worden en daar spelen klanten een belangrijke rol in. Door een cadeau te geven zoals een gratis tablet bij je energiecontract hopen zij jou aan hun te binden. Vaak zijn deze aanbiedingen een goede aanvulling op het aanbod van de energieleveranciers.

Steeds vaker komt het namelijk voor dat energieleverancier inzicht geven in je energieverbruik welke terug te vinden is op bijvoorbeeld je tablet. Een gratis tablet is daarom leuk om te krijgen, maar ook nog eens een goede aanvulling om meer inzicht te krijgen in je energieverbruik.

Waarop letten bij een Gratis tablet bij je energie?

Een gratis iPad of tablet klink interessant, maar hoe zorg je er nou voor dat je niet opeens spijt krijgt van je aankoop. Tenslotte wil je geen torenhoge kosten betalen als je eenmaal een langdurig energiecontract afsluit.

In onze energievergelijker kan je met jouw energieverbruik zien welke energieleveranciers voor jou het goedkoopst zijn. Hierbij zijn allen actie’s in de vergelijking meegenomen en kan je in één oogopslag zien hoeveel je ervoor kwijt bent.

Het belangrijkste is dat je goed naar de leveringskosten kijkt van het energiepakket. Het kan namelijk zo zijn dat je wel een gratis tablet krijgt, maar dat de leveringskosten een stuk hoger zijn als die van een andere pakket.

Laatst geupdate op 9 december 2020