Onafhankelijk & snel energie vergelijken

Over ons

OnlineEnergieVergelijken.nl is opgericht in 2011 en in 2016 in een geheel nieuw jasje gestoken. Onlineenergievergelijken.nl streeft naar een zo transparant mogelijk energiemarkt. De website is de basis waar consumenten alle benodigde informatie over de energiemarkt moeten kunnen vinden. Daarbij proberen we een zo volledig mogelijk aanbod van energieleveranciers aan te bieden waarbij we maandelijks de prijzen update.

Onze visie

OnlineEnergieVergelijken.nl streeft naar een zo transparant mogelijk energiemarkt waarbij de consument centraal staat. Sinds de energiemarkt vrij is, hebben consumenten volledig de eigen keuze waar ze zich aansluiten. Door onze ervaring in de energiemarkt zijn wij ervan overtuigd dat wij hier een belangrijke rol in kunnen spelen.

Onze werkwijze

Maandelijks update wij de energieprijzen en zorgen we dat de prijzen zoveel mogelijk overeen komen. Aangezien wij onze bezoekers door sturen naar de betreffende energieleverancier(s) zijn onze prijzen een zo goed mogelijke schatting. Wij streven dan ook naar een zo volledig mogelijk aanbod en streven er dan ook naar om zoveel mogelijk energieleveranciers in onze energievergelijker op te nemen. De energietarieven welke wij communiceren zijn de tarieven welk ook terug te vinden zijn op de website van energieleverancier. Wij proberen daarom ook altijd de meest recente prijzen te communiceren.

Mocht je toch een foutieve vermelding vinden dan kan je altijd contact met ons opnemen.

Onze inkomsten

Wij delen veel informatie met onze bezoekers en staan ten alle tijden klaar om vragen te beantwoorden. Natuurlijk kunnen wij dit niet geheel gratis doen. Wanneer je overstapt via onze website dan krijgen wij hier een vergoeding over van de betreffende energieleverancier.

De vergelijker welke wij aanbieden wordt niet door deze vergoeding beïnvloed! De consument staat altijd voorop en de vergelijker zal dan ook altijd de beste energiepakketten voor de consument bovenaan zetten. Energieleveranciers komen dus alleen hoger door goedkope tarieven aan te bieden en dat is precies wat de consument wilt. Wel is het mogelijk om als energieleverancier een actie bij ons te promoten. In dit geval zullen wij dit duidelijk vermelden met een melding dat het om een advertentie gaat.

 

 

Laatst geupdate op 30 september 2016