Onafhankelijk & snel energie vergelijken

Essent

Het goedkoopste pakket van Essent is Essent groene stroom & gas vast 1 jaar actie
Je krijgt nu tijdelijk bij dit pakket €150,- welkomstkorting

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/energie/public_html/wp-content/themes/template/page-energieleverancier.php on line 68
Essent 9.0 10 0 Essent logo Essent is in 1999 opgericht en daarmee een van de oudere energieleveranciers van ons land. Daarbij is Essent met 2,5 miljoen klanten ook nog eens van de grotere energieleveranciers. De strategie van het het bedrijf om een betrouwbare, betaalbare en duurzame dienstverlening voor haar klanten verrichten sluit dan ook goed aan bij de grote en ambities van het bedrijf.
Energieleverancier informatie
Telefoonnummer0900 – 1550 (€0,35 per gesprek)
Bereikbaarheidma t/m vr van 08.00 - 20.00 uur
za van 09.00 - 13.00 uur
Websitehttps://www.essent.nl

Essent groene energie

Essent was als eerste energieleverancier welke in 1995 groene energie naar de Nederlandse energiemarkt bracht. Het is dan ook niet zo gek als sommige mensen Essent dan ook kennen als groene energie leverancier. In de afgelopen jaren kwam een groot gedeelte van de groene energie uit Nederlandse duurzame energiebronnen. Door de grote aanvraag van groene energie en Essent de prijzen en betrouwbaarheid wilt waarborgen is deze samenstelling aangevuld met Europese groene energie. Dit betekend dat er dus ook groen energie van waterkrachtcentrales word ingekocht bij onder meer Noorwegen.

Essent veelgestelde vragen

Essent hoort een van de big five. Dit betekend dat er ontzettend veel klanten bij Essent lopen en hier komen dus ook veel vragen aan bod. Wij verzamelen hier de meeste gestelde vragen. Of lees op Ervaringensite.nl andere essent ervaringen

Ik heb mijn jaarrekening niet van Essent ontvangen, hoe kant dit?

Je ontvangt je jaarafrekening uiterlijk zes weken nadat  je de meterstanden hebt doorgeven of zijn opgenomen. Mocht dit niet het geval zijn dan kan het zo zijn dat de meterstanden te ver afwijken van de verwachte meterstanden. In dit geval zal Essent kijken hoe dit kan en krijg je uiterlijk 4 weken daarna de jaarafrekening. Je kan in "Mijn Essent" ook zien wanneer je de jaarafrekening precies zult ontvangen.