Onafhankelijk & snel energie vergelijken

Budget energie

Het goedkoopste pakket van Budget energie is Budget Energie stroom & gas vast 1 jaar
Je krijgt nu tijdelijk bij dit pakket 25% korting stroom + € 110,- korting

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/energie/public_html/wp-content/themes/template/page-energieleverancier.php on line 68
Budget energie 7.0 10 0 Budget energie logo Budget Energie is in 2012 opgericht en is daarmee een vrij jonge energieleverancier. Veel consumenten denken dat Budget Energie een dochteronderneming is van een andere grote energieleverancier, maar dit is niet het geval. Budget Energie is een geheel zelfstandig ondernemend energiebedrijf wat zich vooral richt op het zo goedkoop mogelijk leveren van energie.  Budget Energie is een echte online energieleverancier en handelt dus niks per brief/post af. Hierdoor kan Budget Energie een hoop tijd en dus geld besparen wat terug te zien in de tarieven van Budget Energie.
Energieleverancier informatie
Telefoonnummer020 - 20 55 555 (Lokaal tarief)
Bereikbaarheidma t/m do: 08.30-19.00 uur
vr: 08.30-18.00 uur
Websitehttp://www.budgetenergie.nl/

Budget Energie lekker voordelig

De naam Budget Energie doet vermoeden dat het een goedkope energieleverancier moet zijn en dat is ook waar het voor staat. Budget Energie biedt in vergelijking met de grote vier energieleveranciers goedkopere tarieven aan doordat zij voornamelijk op de kosten besparen. Door zo min mogelijk geld uit te geven aan media zoals reclame's kan het een hoop geld besparen. Hierdoor kunnen ze het geld teruggeven aan de klanten.

Veelgestelde vragen Budget Energie

Voor een energieleverancier welke zich profileert als prijsvechter zijn er natuurlijk altijd vragen. Wij hebben de meest gestelde vragen voor jou hieronder samengevat.

Wanneer krijg ik de welkomskorting bij Budget Energie?

Als je bij budget energie bij start van je contract een welkomst korting hebt gekregen dan krijg je deze niet meteen, maar aan het einde van je contract. Zodra Budget energie de jaarnota gaat opmaken dan zal de welkomskorting hierop worden verrekend.