Onafhankelijk & snel energie vergelijken

E.ON

E.ON 10 0

E.ON is in Nederland actief sinds 2000 door het bedrijf Electriciteitsbedrijf Zuid-Holland (EZH) op te kopen en de naam in E.ON Benelux te veranderen. E.ON is Europees grootste energieleverancier en is naast Nederland ook actief in landen als Duitsland, Groot-Brittannië, Italië, België en Scandinavië. Met 900 werknemers in Nederland mag E.ON zich ook tot een van de grootste energieleverancier van ons land rekenen.

E.ON heeft een nieuwe doelstelling waarin ze in 2030 50% minder CO-2 uitstoot willen genereren door te investeren in duurzame energie. Op dit moment bezit E.ON nog enkele kolen- en gasgestookte elektriciteitscentrales. Door te investeren in duurzame energie hoopt E.ON dat de fossiele brandstof opwekking niet meer nodig is, waardoor de CO-2 uitstoot minimaal word. Op dit moment is de fossiele brandstoof nog nodig om iedereen te voorzien van voldoende stroom en de kosten en betrouwbaarheid te waarborgen.

E.ON vind goedkope tarieven belangrijk

E.ON vind goedkope tarieven voor hun klanten belangrijk en er is dan ook niks zo variabel als de energiemarkt. E.ON vergelijkt dan ook dagelijks hun energieprijzen met die van concurrenten om zo goedkoop mogelijk hun energieprijzen aan te bieden. Natuurlijks staat kwaliteit en betrouwbaarheid hier voorop en zal E.ON nooit hun energieprijzen aanpassen als die ten kosten gaat van de kwaliteit of betrouwbaarheid.

E.ON veelgestelde vragen

E.ON is een grote energieleverancier en waar veel klanten zijn, zijn ook veel vragen. Daarom hebben wij hieronder de belangrijkste vragen over E.ON voor jouw verzameld.

Wanneer ontvang je bij E.ON je welkomstpremie

Als je lid word bij E.ON zit daar in de meeste gevallen een mooie welkomstpremie bij. Deze premie ontvang je in de 10de maand van je energiecontract cash op je bank.

Wat als ik na een jaar weg wil bij E.ON

Natuurlijk vind E.ON het jammer als je weg gaat, maar heb je een jaarcontract dan ben je geheel vrij om na een jaar weer een nieuwe energieleverancier te kiezen. Natuurlijk kan je bij E.ON ook je energiecontract verlengen waardoor je blijft profiteren van de goedkope vaste leveringstarieven van E.on vast.

Energieleverancier informatie
Telefoonnummer0900 – 0601 (€.0,45 per gesprek)
Bereikbaarheidma t/m vr: 8.00-17.30 uur
Websitehttps://www.eon.nl