Onafhankelijk & snel energie vergelijken
easyEnergy informatie

easyEnergy

easyEnergy 10 0

Luchtvaartbedrijf easyJet heeft haar stouten schoenen aangedaan en is in Nederland de energiemakrt opgegaan onder de naam easyEnergy. Met easyEnergy willen zij voor een transparantere energiemarkt zorgen waarbij zij willen aantonen dat consumenten met welkomstkortingen en andere aanbiedingen bedrogen uitkomen. Zeker voor de consumenten welke niet jaarlijks overstappen, valt er met easyEnergy een hoop geld te besparen. Aldus easyEnergy.

easyEnergy groene stroom en gas tegen inkoopprijzen

We kennen in Nederland al jarenlang het principe waarbij we een energiecontract afsluiten en de gehele looptijd een vast bedrag betalen voor ons leveringstarief. Dit kan de gehele dag hetzelfde zijn of je hebt een dag- en nachttarief.

easyEnergy gaat dit concept helemaal aanpassen en zal de slimme meter centraal stellen. Door de slimme meter zijn we in staat om per uur het energietarief te meten. easyEnergy biedt daarom energieprijzen per uur aan. Zo betaal je voor je stroom elk uur een ander leveringstief en voor je gas elke dag een ander leveringstarief. Hierdoor kunnen consumenten weloverwogen een besluit nemen wanneer ze grote verbruikers aan of uitzetten.

Doordat er steeds meer groene energie bij consumenten thuis wordt opgewekt, komt het voor dat we een energieoverschot soms hebben. In deze periodes zou energie een stuk voordeliger verkocht kunnen worden waardoor andere consumenten deze energie kunnen verbruiken voor die lagere bedrag. Dankzij de slimme meter is dit allemaal goed bij te houden en betalen consumenten nooit meer dan nodig.

Kosteloos overstappen bij easyEnergy

Klanten betalen bij easyEnergy vijf euro per maand per aansluiting als vaste kosten. Dit betekend dat als jij gas en stroom bij easyEnergy afneemt je 10 euro aan vaste kosten hebt. Hiertegenover staat dat je kan overstappen wanneer je wilt. Je zit bij easyEnergy dus nooit vast aan opzegvergoedingen en andere moeilijke contracten.

Energieleverancier informatie
TelefoonnummerGeen telefonische klantenservice (-)
Bereikbaarheid24/7 via chat, e-mail en WhatsApp
Websitehttps://www.easyenergy.com/