Onafhankelijk & snel energie vergelijken
EnergieFlex informatie
EnergieFlex ervaringen

EnergieFlex

EnergieFlex 10 0

Energieflex is in 2014 opgericht met als doel om consumenten bewust te maken van hun verbruik en de kosten hiervan. Door als eerste energieleverancier prepaid energie te verkopen, zorgen ze dat deze doelstelling voorop staat. Door het prepaid aanbieden van energie zijn klanten continue bewust van hun energieverbruik en de daarbij komende energiekosten. Hierdoor zorgt Energieflex voor een zo transparant mogelijk beeld van het verbruik en nemen ze grote vraagtekens bij de jaarafrekening weg.

Lees meer over
  1. Energieflex tarieven

Energieflex tarieven

Bij Energieflex is het op drie verschillende manieren mogelijk om je energie te kopen.

Flex prepaid

Met het Flex prepaid contract zorg je ervoor dat je jouw energie op de prepaid methode inkoopt. Dit werkt exact hetzelfde als je gewend bent bij en prepaid mobiele telefoon. Je betaald een x bedrag en zodra dit op is, kan je niks meer verbruiken. Natuurlijk werkt dit niet zo bij Energieflex, want zonder energie laten ze je niet zomaar zitten. Als je 80% van je kosten hebt verbruikt dan krijg je een herinnering van Energieflex om je tegoed op te waarderen. Mocht je toch te laat zijn dan levert Energieflex gewoon je energie door tot maximaal 30 dagen.

Flex standaard

Het Flex standaard contract is zoals we gewend zijn in de energiemarkt. Je betaald elke maand een termijnbedrag of een variabel kosten.

Flex inzicht

Flex inzicht staat voor optimaal inzicht in je energieverbruik en daarmee de kosten. Hiervoor heb je wel een slimme meter nodig. Door dagelijks jouw slimme energiemeter uit te lezen, kan Energieflex jouw verbruiksmonintor opbouwen. Hier heb je als klant de keuze of je jouw energie inkoopt op basis van variabel of vast tarief

Energieflex veel gestelde vragen

Energieleverancier informatie
Telefoonnummer088 – 304 10 00 (Lokaal tarief)
Bereikbaarheidma t/m vr: 8.30-19.00 uur
Websitehttps://www.energieflex.nl