Onafhankelijk & snel energie vergelijken
Huismerk Energie informatie

Huismerk Energie

Huismerk Energie 10 0

Huismerk Energie is opgericht in 2012 door twee ondernemers. Huismerk Energie wilt een goed product leveren, maar zonder dure verpakking en poespas. Wil je kwalitatief goede energie waar je duidelijke informatie en goede service krijgt dan sluit Huismerk Energie hier goed op aan.

Huismerk Energie: Transparant & persoonlijk

Huismerk Energie vind het belangrijk om zo transparant mogelijk te zijn en zo dicht mogelijk bij de klant te staan. Hierin speelt de klantenservice en de website een belangrijke rol. Door een klantenservice welke altijd direct klaar staat voor de klanten hoef je nooit in de wachtrij te staan, en kan je direct geholpen worden. De website wordt gebruikt om consumenten en klanten zo goed mogelijk te informeren zodat je niet eindeloos hoeft te zoeken. Alle informatie welke dan ook beschikbaar is, staat vermeld op de website!

Lokale groene stroom bij Huismerk Energie

Huismerk Energie staat dan ook wel bekend om de slogan “Groen en dichtbij”. Koop je bij Huismerk Energie groene energie dan wordt dit altijd zo lokaal mogelijk geleverd. Dit wilt zeggen dat je groene energie koopt wat uit buurt komt waar jij zelf wonend bent. Dit hoeft niet perse van windmolens van Huismerk Energie zelf te zijn, maar kan ook van je buurman zijn welke zonne-energie opwekt en dit terug levert. De energie welke je afneemt komt dus sowieso uit Nederland.

Veelgestelde vragen bij Huismerk energie

Huismerk Energie is een onafhankelijke energiemaatschappij waarbij klantenservice erg hoog staat aangeschreven. Daarom hebben wij hier de belangrijkste vragen voor jou hieronder samengevat.

Krijg ik de boete/opzegvergoeding bij Huismerk Energie vergoed?

Als je wilt overstappen naar Huismerk Energie dan krijg je alleen de opzegvergoeding vergoed op het moment dat je een 3 jaar zeker contract afsluit. Je krijgt dan maximaal 100 euro vergoed wat betekend dat je bij een opzegvergoeding welke hoger is dan 100 euro de rest moet bijbetalen.

Energieleverancier informatie
Telefoonnummer088 – 1051122 ()
Bereikbaarheidma t/m vr van 08.00 - 17.00 uur
Websitehttps://www.huismerkenergie.nl/