Onafhankelijk & snel energie vergelijken
HVC Kringloopenergie informatie

HVC Kringloopenergie

HVC Kringloopenergie 10 0

HVC Kringloopenergie is in het voorjaar van 2016 begonnen met het leveren van duurzame elektriciteit en gas aan consumenten in heel Nederland. In de 10 jaar hiervoor deed HVC Kringloopenergie dit vooral aan haar aandeelhoudende gemeenten en waterschappen. Nu wordt het tijd om heel Nederland kennis te laten maken met de energiewinning uit afval.

HVC Kringloopenergie energie uit afval

HVC Kringloopenergie haalt haar energie vooral op uit afval, biomassa, zon en wind. De basis van de energie wordt gewonnen uit afval aangevuld met duurzame energie uit hernieuwbare bronnen. HVC Kringloopenergie haalt hun energie dus gewoon uit jouw afvalbak! Een deel van het afval wordt gecomposteerd en vergist en niet-herbruikbaar restafval wordt verbrand. Zo kan je uit gft-afval groen gas halen en uit de vrijgekomen warmte van afvalverbranding elektriciteit.

HVC Kringloopenergie geen winstoogmerk

Net zoals andere duurzame energiebedrijven staat HVC Kringloopenergie ook niet voor het maken van winst, maar voor een zo duurzaam mogelijk toekomst. Door afval te gebruiken en om te zetten naar duurzame energie is de circel rond. Consumenten scheiden hun afval voor een zo optimaal mogelijke winning uit afval. Zo kan een deel hergebruikt worden, maar kan niet-herbruikbaar afval gebruikt worden voor het opwekken van energie. Deze energie wilt HVC Kringloopenergie terugleveren aan de consumenten en dat is dus nu mogelijk.

Koop je energie tegen kostprijs in en profiteer van de lang klant voordelen!

Veel gestelde vragen HVC Kringloopenergie

HVC Kringloopenergie is net nieuw op de consumentenmarkt en dus zullen er de nodige vragen zijn. Bekijk hier alle vragen.

Energieleverancier informatie
Telefoonnummer088-6464100 (Gratis)
Bereikbaarheidma t/m vr: 09:00 - 17:00 uur
Websitehttps://www.kringloopenergie.nl/