Onafhankelijk & snel energie vergelijken
NLE informatie
NLE ervaringen NLE pakketten

Nederlandse Energie Maatschappij (NLE)

Het goedkoopste pakket van Nederlandse Energie Maatschappij (NLE) is NLE groene stroom & gas vast 3 jaar welkomstkorting
Je krijgt nu tijdelijk bij dit pakket € 160,- kom erbij bonus
Nederlandse Energie Maatschappij (NLE) 10 0

NLE is gestart in 2004 het jaar van de liberalisering van de energiemarkt. In 2015 opende NLE het eerste kantoor en gingen de deuren naar de consumenten voorgoed open.Tot 2012 was de missie om de energiemarkt open te breken. Inmiddels daagt NLE andere energieleveranciers uit om scherpere prijzen aan te bieden dan zij. Inmidddels heeft NLE dan ook al 750.000 klanten en is het een van de grootste energieleveranciers van Nederland.

Nederlandse Energie Maatschappij laagste prijzen

Nederlandse Energie Maatschappij ook wel NLE daagt andere Nederlandse energieleveranciers graag uit om hen van de troon te stoten als goedkoopste energieleverancier van Nederland. NLE is er van overtuigd des de meer concurrentie er is , des de lager de energieprijzen zijn. NLE is dan ook een echte prijsvechter in de energiemarkt en houdt daarmee de energiemarkt graag scherp. Eigenlijk kan je dan ook altijd wel rekenen op een geweldige welkomstkorting bij NLE als nieuwe klant.

NLE transpararnt in groene stroom

NLE is transparant als het aankomt in de communicatie van groene stroom. Vaak gebruiken energieleveranciers groene stroom als marketingsinstrument, maar NLE doet daar niet aan. Dit heeft als reden omdat veel energieleveranciers vaak verkondigen dat zij groene stroom verkopen, maar hier vaak een adertje onder het gras zit. Veel energieleveranciers kopen namelijk GvO’s (Garanties van Oorsprong) in van Scandinavische waterkracht waarna zij beweren dat ze 100% groene energie verkopen. Deze GvO’s zijn alleen een stuk minder waar als de GvO’s van Nederlandse wind energie bijvoorbeeld. NLE geeft hier een duidelijk verschil in door klanten duidelijk te laten zien wat voor soort groene stroom zij inkopen. Wil jij echt Nederlandse groene energie dan zijn de leveringskosten hoger dan als je Europese waterkracht energie wilt.

Veelgestelde vragen NLE

Scherpe prijzen vraagt meestal om vraagtekens bij consumenten en daarom houden wij hieronder de meest gestelde vragen van NLE bij.

Hoe kan het dat NLE zo goedkoop is?

NLE is vrij nieuw in de energiemarkt en heeft daardoor geen verouderde systemen en beschikt over een uitermate goede ondernemersgeest. Door efficiëntie kan NLE het met vier keer zo weinig personeel doen waardoor de kosten zo minimaal mogelijk blijven. Daarbij koopt NLE hun energie direct in voor hun klanten en handelen daar net zoals veel energieleveranciers zelf niet in. Er gaat dus gaan tijd verloren in het handelen van energie. NLE steekt alleen tijd in de klant en niet in de randzaken.

Vergoed NLE de opzegvergoeding van mijn huidige energieleverancier?

Ja, NLE betaald de opzegvergoeding van je huidige energieleverancier. Natuurlijk dien je dan wel je nieuwe contract bij NLE uit te dienen.

Energieleverancier informatie
Telefoonnummer088-7307307 (Lokaal tarief)
Bereikbaarheidma t/m vr: 08.00 - 20.00 uur
za: 10.00 - 16.00 uur
Websitehttps://www.nle.nl/