Onafhankelijk & snel energie vergelijken

Oxxio ervaringen

Oxxio wordt beoordeelt met een 1.7 10 0

Voordat je een energiecontract aangaat bij Oxxio is het verstandig om van andere klanten de Oxxio ervaringen te lezen. Hierdoor krijg je als consument alvast een beeld van Oxxio en kom je niet voor onverwachtse situaties te staan. Heb jij nou juist al Oxxio ervaringen? Plaats je Oxxio ervaringen dan op deze pagina zodat andere consumenten hiervan kan profiteren.

Lees meer over
  1. Oxxio vergelijken

Oxxio vergelijken

Ben je ervan overtuigd dat Oxxio voor jou de juist energieleverancier is, maar twijfel je nog of de oxxio tarieven wel voordelig genoeg zijn? Vergelijk oxxio dan met onze energievergelijker en vergelijk alle tarieven van alle energieleveranciers met elkaar.

Vergelijk energieprijzen

Alle Oxxio ervaringen

Plaats ervaring
1 10 0
1 - Oplichterij! Ap wijkt extreem veel af, verschil is onduidelijk
Niet alleen zijn ze uiterst klantONvriendelijk bij Oxxio, ze weten geeneens waar ze het over hebben! De Oxxio-ap (bespaardoel) wijkt extreem veel af (zo'n 30-50%) waardoor ze altijd minder aan je hoeven terug te betalen. Als je vraagt waaruit de ingehouden kosten zijn opgebouwd krijg je geen eenduidig antwoord of wordt er gezegd dat dit door de variabele tarieven komt (terwijl ik een contract had met VASTE tarieven!), daarnaast stellen ze dat je blij mag zijn dat je iets terugkrijgt, terwijl zij blij mogen zijn dat ze er al die maanden rente over hebben ontvangen. De maandtermijnen zijn door mij betaald en als ik teveel heb betaald heb ik RECHT op het teveel betaalde. Oxxio meent anders, ze verzinnen wel iets of staan je uiterst asociaal te woord. Oplichtersbende
Geplaatst op 2016-10-05 12:53:45
2 10 0
2 - dhr
Je wordt met valse voorwenselen en device gelokt om over te stappen en bieden dan een minder device aan. Oxxio moet paradigit groen licht geven en een code maar krijg gewoon een andere code
Geplaatst op 2016-05-31 10:31:00
2 10 0
2 - Misleidend
Ik gebruik al een jaar lang de oxxio app om te kijken of mijn voorschotbedrag goed is berekend. Als ik kijk zie ik dat ik elke maand netjes daaronder blijf en dan zou je concluderen dat ik geld terug krijg. Niets is minder waar! Ik heb nu mijn jaarafrekening binnen en je raad het al! 200 euro bijbetalen het slaat toch nergens op. Die jaarafrekening klopt voor geen meter of die app niet!
Geplaatst op 2016-05-24 14:00:13