Onafhankelijk & snel energie vergelijken

Pure Energie ervaringen

Pure Energie wordt beoordeelt met een 9.5 10 0

Pure Energie is niet de aller bekendste energieleverancier en je doet er dan ook goed naar om wat Pure Energie ervaringen door te nemen van andere consumenten. Pure Energie ervaringen kunnen je inzicht geven in het bedrijf en je voorgevoel bevestigen of juist veranderen.

Omdat consumenten zoveel waarde hechten aan Pure Energie beoordelingen en willen weten of het wel echt betrouwbaar is. Zorgen wij voor een zo hoog mogelijk kwaliteit van de reviews. Dit gebeurt door bij een slechte review om een e-mail te vragen zodat de energieleverancier altijd de kans krijgt om het probleem op te lossen.

Onze ervaring met Pure energie

Pure energie is een energieleverancier welke bekend staat om haar duurzame energie en dat is ook wat je mag verwachten. Pure energie wekt al haar energie op uit Nederlandse wind en zonne-energie waarmee je als consument aan een duurzame toekomst bijdraagt. Daarbij zijn de tarieven van Pure energie ook nog eens erg goedkoop. Als we naar de leveringskosten kijken, kan Pure Energie prima concurreren met energieleveranciers welke bekend staan als prijsstunters. In tegenstelling tot deze prijsstunters biedt Pure energie ook nog eens een laag vastrecht. Bij Pure energie kan je dus 100% duurzame energie afsluiten voor een goed tarief.

Alle Pure Energie ervaringen

Plaats ervaring
10 10 0
10 - Net overstap gemaakt
Ik heb net de overstap gedaan naar Pure energie. Het variabel pakket zag er erg goedkoop uit en ik vind het wel prettig dat ik kan overstappen wanneer ik wil aangezien wij over ene half jaar gaan verhuizen. Hierdoor heb ik toch nog wat lagere kosten en kan ik op mijn nieuwe adres weer een mooie welkomstkorting pakken.
Geplaatst op 2017-01-24 11:09:12
10 10 0
10 - 4x de groenste
Ik ben naar Pure energie overgestapt omdat het 4 keer de groenste was. Betekend toch iets en de prijzen vallen ook reuze mee.
Geplaatst op 2016-11-29 16:07:56
10 10 0
10 - Overgestapt met herfstkorting
Ik ben overgestapt met de herfstkorting, omdat ze dan echt maar een paar tientjes duurder zijn dan Nuon. De leveringskosten zijn echter een stuk lager dus als mijn verbrui wat hoger is/word dan loopt dit wel in. De overstapt heb ik afgelopen week gedaan en vandaag de bevestiging ontvangen. Tot nu toe lijkt de overstap dus prima te bevallen en alles goed te verlopen. Ben benieuwd wat het termijnbedrag word!
Geplaatst op 2016-11-07 11:45:19
10 10 0
10 - Goedkoper dan vereniging van eigen huis
Wou een paar maanden geleden eigenlijk overstappen via Vereniging van Eigen Huis en wat een geluk dat ik toch nog even ben gaan vergelijken. Bij pure energie heb ik 100% groen en betaal ik een stuk minder. Mooie korting en lage tarieven!
Geplaatst op 2016-10-26 16:06:37
9 10 0
9 - Super lage verbruikskosten
Ben bij Pure gegaan, omdat de verbruikskosten super laag zijn. Ten eerste betaal je een laag vastrecht en ten tweede zijn de kosten voor stroom en gas aan de lage kant. In vergelijking met veel energieleveranciers zelfs erg laag. Geen hoge korting, maar gewoon lage kosten.
Geplaatst op 2016-09-22 11:09:23
8 10 0
8 - Betrouwbaar en tevreden
De overstap bij Pure energie ging erg gemakkelijk en is meer dan goed te noemen. Duidelijk website waar alles netjes op vermeld staat. Het enigste mindere puntje was dat de welkomsbrief wat laat binnen kwam waardoor ik een herinnering van mijn meterstanden doorgeven kreeg. Toch apart als ik niet eerder de welkomsbrief had gekregen. Uiteindelijk telefonisch allemaal opgelost en was inderdaad wat aan de late kant van hun. Voor de rest lijkt alles prima.
Geplaatst op 2016-06-02 10:05:46