Onafhankelijk & snel energie vergelijken

Gasprijzen 2017

Gasprijzen 2017 vergelijken kan gemakkelijk en snel met onze energievergelijker. Doordat wij de goedkoopste energieprijzen verzamelen profiteer je van de beste energieprijzen. Aangezien de energierekening voor het grootste deel uit gas bestaat is het belangrijk om een zo goedkoop mogelijk gasprijs te nemen bij je nieuwe energieleverancier. Wel moeten we erbij vermelden dat de gasprijzen 2017 duurder zijn geworden dan 2016, omdat onder andere de transportkosten met een paar tientjes omhoog zijn gegaan. Je kan dit besparen door een zo hoog mogelijke welkomstkorting erbij te nemen, maar laat deze niet leidend zijn!

Gasprijzen 2017 duurder geworden

De gasprijzen 2017 zijn duurder geworden dan afgelopen jaar en dat is onder andere doordat de transportkosten door de netwerkbeheerders is verhoogd. Dit komt neer op ongeveer 20 euro per jaar. Daarbij zijn de gastarieven zelf ook iets zijn verhoogd waardoor we in 2017 waarschijnlijk een paar euro extra kwijt zijn.

Gasprijzen 2017 vergelijken

Energieleveranciers zijn altijd opzoek naar consumenten welke gas afnemen. Daarom is het ook belangrijk om als consument bewust te zijn van de waarde welke jij hebt. Door je gasprijzen 2017 te vergelijken kan je namelijk een hoop geld besparen. Veel energieleveranciers geven hoge welkomstkortingen voor consumenten welk gas en stroom af nemen, maar ook door alleen gas af te nemen kan je vaak een hoge welkomstkorting krijgen. Je gaskosten worden onder andere bepaald door de stokkosten van je verwarming, maar bijvoorbeeld ook door te douche. Dit zijn ook de twee grootste verbruikers als het aankomt op de gasprijzen 2017. Door goed te vergelijken kan je al zo een 200 euro per jaar besparen op je energierekening.

Laatst geupdate op 29 december 2016