Onafhankelijk & snel energie vergelijken
» » » Eneco 1 jarig contract met €100 korting

Eneco 1 jarig contract met €100 korting

Met een €180 euro korting op je éénjarige energiecontract heb je bij Eneco een sterke aanbieding. Via de website kan je deze aanbieding snel en gemakkelijk afsluiten en direct profiteren van scherpe tarieven

  • 100% Nederlands groene stroom
  • €100 korting op je jaarnota
  • Scherpe energietarieven
Bekijk de actie!
Profiteer vandaag nog van de scherpe aanbieding

Eneco is al jaren een grote energieleverancier is Nederland en behoort sinds 2020 tot de top 1% van de EcoVadis. Dit beteken dat ze tot de top 1% best scorende duurzame bedrijven in de energie branch scoren. Kortom je sluit scherpe energietarieven af bij een bedrijf wat bewust bezig is met een duurzame toekomst.

Over Eneco €100 korting op je jaarnota

Bij het aangaan van deze energie aanbieding krijg je een jaar lang scherpe energietarieven, 100% groene energie en €100 korting op je jaarnota. Dit betekend dat aan het einde van je contractjaar de korting wordt verrekend met je verbruik en termijnbedragen. Let op dat hierna je contract wordt omgezet in een variabel energiecontract. Deze kosten zijn hier hoger dus let op dat je na een jaar een ander energiecontract afsluit

Het is ook mogelijk om te profiteren van een €250 korting bij een driejarig energiecontract. Deze korting krijg je alleen op je eerste jaarnota!

Geschatte maandlasten
De onderstaande restultaten zijn op basis van de volgende kosten: Stroom €0,21 kWh en Gas €0,76 m3 excl. de korting
Appartement
2100kWh, 1000 m3
€106 per maand
Tussenwoning
3200kWh, 1500 m3
€157 per maand
Vrijstaande woning
4300kWh, 2500 m3
€240 per maand
Bereken jouw verbruik

Wat vinden wij van de Eneco €100 korting actie?

Heel veel éénjarige energiecontracten met een hoge welkomstkorting zijn erg populair bij de jaarlijkse overstappers. Zij profiteren dus ieder jaar van scherpe energietarieven. Het Eneco éénjarige energiecontract met €100 welkomstkorting is dan ook een goede actie waar je een jaar lang profiteert van scherpe energietarieven.

WouterExpert op de energiemarkt
Goed actie met scherpe energietarieven. De korting van €100 maakt dit een uitermate geschikte actie voor huishoudens die willen profiteren van een lage energierekening
Beoordeeling: 9

Voorwaarde Eneco €100 korting actie

Nautuurlijk zitten er ook een paar voorwaarde aan de Eneco kortingsactie met een éénjarig energiecontract. Hieronder hebben we de belangrijkste voorwaarde voor je samengevat zodat je weet of je in aanmerking komt voor de actie.

Wanneer krijg je de korting?

De €100 korting op je jaarnota krijg je niet gestort op je rekening. Deze korting wordt namelijk verrekend op je eindnota. Dit betekend dat na je op je jaarafrekening een korting van €100 zal vinden op je uiteindelijke verbruikskosten. Heb je dan te veel betaald dan krijg je dit geld gestort op je rekening.

Laatst geupdate op 6 november 2020