Onafhankelijk & snel energie vergelijken
» » » Essent groene stroom & gas vast 1 jaar actie

Essent groene stroom & gas vast 1 jaar actie

Met het Essent actietarief met €200,- welkomstkorting profiteer je een jaar lang van optimaal lage prijzen. Je sluit het 1 jaar Actie Groene Stroom & Gas Zeker bij Essent af. Dit energiecontract is ideaal om kennis te maken met Essent en biedt veel pluspunten. Naast de hoge welkomstkorting krijg je ook speciale actietarieven welke een stuk lager […]

Bekijk de actie!
Profiteer vandaag nog van de scherpe aanbieding

Met het Essent actietarief met €200,- welkomstkorting profiteer je een jaar lang van optimaal lage prijzen. Je sluit het 1 jaar Actie Groene Stroom & Gas Zeker bij Essent af. Dit energiecontract is ideaal om kennis te maken met Essent en biedt veel pluspunten. Naast de hoge welkomstkorting krijg je ook speciale actietarieven welke een stuk lager liggen dan de veel reguliere energieprijzen. Daarbij profiteer je ook nog eens van 100% Europees groene energie.

Voordelen 1 jaar Groene Stroom & Gas Zeker Actie

Wij houden het graag gemakkelijk en duidelijk voor onze klanten en daarom zetten we de belangrijkste voordelen graag voor jou op een rijtje. Bekijk hieronder alle voordelen van het Essent 1 jaar actietarief pakket

Geschatte maandlasten
De onderstaande restultaten zijn op basis van de volgende kosten: Stroom €0,15 kWh en Gas €0,50 m3 excl. de korting
Appartement
2100kWh, 1000 m3
€61 per maand
Tussenwoning
3200kWh, 1500 m3
€96 per maand
Vrijstaande woning
4300kWh, 2500 m3
€151 per maand
Bereken jouw verbruik

Overstappen naar Essent groene stroom & gas 1 jaar Zeker actie

Overstappen naar het Essent groene stroom & gas 1 jaar actietarief is een fluitje van een centje. Je profiteert direct van lage energieprijzen en krijgt op de energierekening aan het eind van de looptijd direct €200,- welkomstkorting! Ideaal om een jaar eens goed te besparen op de energiekosten toch?

Essent regelt de gehele overstap en natuurlijk profiteer je daarbij als consument van de 14 dagen bedenktijd. In deze 14 dagen kan je altijd kosteloos afzien van het voorgestelde energiecontract. Dit kan je schriftelijk doen, maar Essent helpt je net zo lief telefonisch. Maar met een beoordeling van een 8,3 kunnen wij ons niet voorstellen dat dit nodig is.

Van te voren raden wij wel aan om te kijken of je nog een lopende energiecontract hebt? Is deze korter als 3 maanden geldig dan kan je al overstappen naar Essent. Zij zorgen er dan voor dat de energiecontract naadloos op elkaar aansluiten. Is de looptijd langer dan kan je oude energieleverancier een opzegvergoeding in rekening brengen. Deze kosten vergoed Essent niet en zullen dus voor eigen kosten zijn.

Laatst geupdate op 16 maart 2021