Onafhankelijk & snel energie vergelijken
Essent groene Stroom & Gas Zeker 3 jaar Bol.com actie logo

Essent groene Stroom & Gas Zeker 3 jaar Bol.com actie

Bol.com cadeaukaart t.w.v €175
3-jarig energiecontract met Vast energietarief
100% Europees groen
Deal bekijken

Bol.com is mateloos populair en is niet meer weg te denken uit ons landje. Met de feestdagen voor de deur is een mooie cadeaubon van deze winkel natuurlijk mooi meegenomen. Daarom komt Essent met de €175,- cadeaukaart van Bol.com bij een 3-jarig energiecontract. Naast de cadeaukaart profiteer jij ook nog eens van een goedkoop energietarief.

Essent Gratis €175,- Bol.com cadeaukaart

Essent houdt het simpel! Jij wordt klant en zij geven een gratis cadeaukaart van bol.com t.w.v €175! Zo simpel als het klinkt is het ook. Het enigste wat jij hoeft te doen is je aan te melden en zij regelen de gehele overstap. Wil je zeker weten dat deze energiedeal ook echt voordelig is dan raden wij aan om onze energievergelijker te gebruiken. In onze energievergelijker verrekenen wij alle energie aanbiedingen waardoor je een reëel beeld krijgt hoe goedkoop de bol.com actie van Essent daadwerkelijk is.

Nieuwe klanten profiteren van de bol.com cadeaukaart

Essent geeft iedereen die geen klant is bij Essent en niet voortijdig een energiecontract heeft beëindigd bij Essent deze waanzinnig deal. Dus ook klanten welke wel al eens klant zijn geweest, maar tussentijds zijn overgestapt! 9 weken na je aanmelding ligt de cadeaukaart voor je klaar en kan je heerlijk gaan winkelen.

Samenvatting geschatte jaarrekening

Met onze prijsdetails proberen wij een zo duidelijk mogelijk beeld te geven over de te verwachten kosten. Omdat wij onze bezoekers doorsturen naar de energielevernaciers maken wij een zo goed mogelijk schatting van deze kosten. Vaak zullen deze kosten helemaal overeen komen, maar in sommige gevallen kan dit enkele euros verschillen.
Totaalkosten

De totaalkosten zijn een kort overzicht van alle totaalkosten op je energierekening. In de paragrafen daaronder staan de enregieprijzen verder gespecificeerd uitgelegd.

Totaalkosten Stroom
(1500 kWh)
€234,52
Totaalkosten Gas
(1000 m³)
€902,75
Subtotaal
€1.137,26
Bol.com cadeaukaart t.w.v €175 Actie wordt verrekend over de looptijd van het energiecontract
-€58,34
Totaal
€1.078,92
Elektriciteit (1500 kWh)

De leveringskosten zijn de kosten welke Essent rekent om de energie te leveren. De variabele leveringskosten zijn de kosten welke betaald worden per kWh. Deze bestaan voor een groot deel uit overheidsheffingen en voor een klein deel uit de kosten welke Essent zelf rekent voor een kWh stroom. De vaste leveringskosten zijn de kosten welke maandelijks betaald worden voor de levering van stroom

Variabele leveringskosten
(20,53 ct per kWh)
Bestaat voor 5,19 ct per kWh uit kosten naast de overheidsheffingen
€307,97
Vaste leveringskosten
€47,92
Netbeheerkosten
€251,96
Vermindering energiebelasting
-€373,33
Subtotaal
€234,52
Gas (1000 m³)

De leveringskosten zijn de kosten welke Essent rekent om de energie te leveren. De variabele leveringskosten zijn de kosten welke betaald worden per m³ gas. Deze bestaan voor een groot deel uit overheidsheffingen en voor een klein deel uit de kosten welke Essent zelf rekent voor een m³ gas. De vaste leveringskosten zijn de kosten welke maandelijks betaald worden voor de levering van gas

Variabele leveringskosten
(66,20 ct per m³ gas)
Bestaat voor 25,86 ct per m³ gas uit kosten naast de overheidsheffingen
€662,00
Vaste leveringskosten
€47,92
Netbeheerkosten
€192,83
Subtotaal
€902,75
Laatst geupdate op 9 november 2017

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/energie/public_html/wp-includes/functions.php on line 3729