Onafhankelijk & snel energie vergelijken
» » » Essent groene Stroom & Gas Zeker 3 jaar Bol.com actie

Essent groene Stroom & Gas Zeker 3 jaar Bol.com actie

Een Bol.com cadeaukaart is altijd welkom en zeker als deze ook nog eens €175 waard is! Met deze waanzinnige actie van Essent sluit je een 3-jarig energiecontract af met vaste lage leveringstarieven en ontvang je de gratis Bol.com cadeaukaart t.w.v €175 binnen enkele weken. Met de dure feestdagen voor de deur is dit welkomstgeschenk natuurlijk wel erg welkom.

Bekijk de actie!
Profiteer vandaag nog van de scherpe aanbieding

Bol.com is mateloos populair en is niet meer weg te denken uit ons landje. Met de feestdagen voor de deur is een mooie cadeaubon van deze winkel natuurlijk mooi meegenomen. Daarom komt Essent met de €175,- cadeaukaart van Bol.com bij een 3-jarig energiecontract. Naast de cadeaukaart profiteer jij ook nog eens van een goedkoop energietarief.

Essent Gratis €175,- Bol.com cadeaukaart

Essent houdt het simpel! Jij wordt klant en zij geven een gratis cadeaukaart van bol.com t.w.v €175! Zo simpel als het klinkt is het ook. Het enigste wat jij hoeft te doen is je aan te melden en zij regelen de gehele overstap. Wil je zeker weten dat deze energiedeal ook echt voordelig is dan raden wij aan om onze energievergelijker te gebruiken. In onze energievergelijker verrekenen wij alle energie aanbiedingen waardoor je een reëel beeld krijgt hoe goedkoop de bol.com actie van Essent daadwerkelijk is.

Geschatte maandlasten
De onderstaande restultaten zijn op basis van de volgende kosten: Stroom €0,15 kWh en Gas €0,50 m3 excl. de korting
Appartement
2100kWh, 1000 m3
€61 per maand
Tussenwoning
3200kWh, 1500 m3
€96 per maand
Vrijstaande woning
4300kWh, 2500 m3
€151 per maand
Bereken jouw verbruik

Nieuwe klanten profiteren van de bol.com cadeaukaart

Essent geeft iedereen die geen klant is bij Essent en niet voortijdig een energiecontract heeft beëindigd bij Essent deze waanzinnig deal. Dus ook klanten welke wel al eens klant zijn geweest, maar tussentijds zijn overgestapt! 9 weken na je aanmelding ligt de cadeaukaart voor je klaar en kan je heerlijk gaan winkelen.

Laatst geupdate op 9 november 2017