Onafhankelijk & snel energie vergelijken
» » » Essent Groene Stroom & Gas Zeker 3 jaar MediaMarkt actie

Essent Groene Stroom & Gas Zeker 3 jaar MediaMarkt actie

Essent kent eigenlijk al vrij lang deze actie en dat komt vooral, omdat het mateloos populair is bij veel consumenten. Vaak word er gebruik gemaakt van de gratis cadeaubon van Mediamarkt t.w.v €170,- bij de aanschaf van een duurder product. Ben je bijvoorbeeld opzoek naar een nieuwe televisie, wasmachine of tablet? Sluit het Groene Stroom & Gas Zeker 3 jaar van Essent af en krijg er een gratis mediamarkt cadeaubon bij!

Bekijk de actie!
Profiteer vandaag nog van de scherpe aanbieding

Essent kent al jaren een succesvolle actie als het aankomt op de Mediamarkt cadeaubon. Veel consumenten maken gebruik van deze actie als zij een nieuwe grote aankoop moeten doen. Denk hierbij aan een nieuwe televisie, koelkast, wasmachine of koffiezetapparaat waarvan je een deel kan betalen dankzij de gratis cadeaubon. Bij deze actie krijg je een gratis €170,- MediaMarkt cadeaubon als je een 3 jaar Groene Stroom & Gas Zeker afsluit. Hierdoor profiteer je naast de cadeaubon ook nog eens van speciale actietarieven.

€170,- MediaMarkt cadeaubon

Niets is fijner als een flinke korting bij een grote aankoop en dat kan dankzij de €170,- cadeaubon van Mediamarkt. Als je het energiecontract afsluit krijg je binnen 9 weken de cadeaubon met de post toegestuurd. Hierdoor hoef je niet lang te wachten en kan je snel genieten van je nieuwe aankoop! Zit je al bij een energieleverancier dan vergoed Essent €125 per product van je opzegvergoeding.

Geschatte maandlasten
De onderstaande restultaten zijn op basis van de volgende kosten: Stroom €0,15 kWh en Gas €0,50 m3 excl. de korting
Appartement
2100kWh, 1000 m3
€61 per maand
Tussenwoning
3200kWh, 1500 m3
€96 per maand
Vrijstaande woning
4300kWh, 2500 m3
€151 per maand
Bereken jouw verbruik
Laatst geupdate op 9 november 2017