Onafhankelijk & snel energie vergelijken
Essent Groene Stroom & Gas Zeker 3 jaar Playstation 4 actie logo

Essent Groene Stroom & Gas Zeker 3 jaar Playstation 4 actie

Gratis Playstation 4 Slim 500GB
3-jarig energiecontract met Vast energietarief
100% Europees groen
Deal bekijken

Wie wilt er nou geen gratis playstation 4? Essent komt niet met een waanzinnige actie waarbij je als nieuwe klant een gratis Playstation 4 Slim 500gb krijgt bij een 3 jaar Groen stroom & gas Zeker energiepakket. Jij profiteert naast de gratis Playstation 4 Slim 500gb van vaste en voordelige leveringstarieven.

Gratis Playstation 4 Slim 500GB Essent

Het mooiste aan deze actie is dat je al na 14 dagen na afsluiten van het contract je Playstation 4 kan bestellen. Omdat je als consumenten altijd 14 dagen bedenktijd hebt, zal deze periode eerst afgelopen moeten zijn voordat je nieuwe energiecontract in kan gaan. Zodra het energiecontract ingaat krijg je per brief een persoonlijke vouchercode waarmee je de gratis Playstation 4 Slim 500gb kan bestellen. Natuurlijk zit er bij deze actie ook een controller zodat je direct gebruik kan maken van je Playstation 4 van Essent.

Overstappen naar de Playstation 4 Slim 500GB van Essent

Zit je op dit moment bij een energieleverancier, maar wil je ontzettend graag profiteren van deze energie aanbieding dan is dat zeker mogelijk. Als je energiecontract al is verlopen dan kan je per direct overstappen naar de Playstation 4 Slim 500gb actie van Essent. Heb je nog een lopend energiecontract dan kom je waarschijnlijk vast te zitten aan een opzegvergoeding. Essent vergoed tot €125 per product van deze opzegvergoeding waardoor je voor een groot deel vrij bent om over te stappen. Let wel op dat eventuele compensatie voor welkomstgeschenken niet worden vergoed. Ook kan je ervoor kiezen om met een looptijd tot 6 maanden je aan te melden voor deze actie. Je actie zal vervolgens ingaan als je lopende energiecontract is verlopen.

Samenvatting geschatte jaarrekening

Met onze prijsdetails proberen wij een zo duidelijk mogelijk beeld te geven over de te verwachten kosten. Omdat wij onze bezoekers doorsturen naar de energielevernaciers maken wij een zo goed mogelijk schatting van deze kosten. Vaak zullen deze kosten helemaal overeen komen, maar in sommige gevallen kan dit enkele euros verschillen.
Totaalkosten

De totaalkosten zijn een kort overzicht van alle totaalkosten op je energierekening. In de paragrafen daaronder staan de enregieprijzen verder gespecificeerd uitgelegd.

Totaalkosten Stroom
(1500 kWh)
€234,52
Totaalkosten Gas
(1000 m³)
€902,75
Subtotaal
€1.137,26
Gratis Playstation 4 Slim 500GB Actie wordt verrekend over de looptijd van het energiecontract
-€99,66
Totaal
€1.037,60
Elektriciteit (1500 kWh)

De leveringskosten zijn de kosten welke Essent rekent om de energie te leveren. De variabele leveringskosten zijn de kosten welke betaald worden per kWh. Deze bestaan voor een groot deel uit overheidsheffingen en voor een klein deel uit de kosten welke Essent zelf rekent voor een kWh stroom. De vaste leveringskosten zijn de kosten welke maandelijks betaald worden voor de levering van stroom

Variabele leveringskosten
(20,53 ct per kWh)
Bestaat voor 5,19 ct per kWh uit kosten naast de overheidsheffingen
€307,97
Vaste leveringskosten
€47,92
Netbeheerkosten
€251,96
Vermindering energiebelasting
-€373,33
Subtotaal
€234,52
Gas (1000 m³)

De leveringskosten zijn de kosten welke Essent rekent om de energie te leveren. De variabele leveringskosten zijn de kosten welke betaald worden per m³ gas. Deze bestaan voor een groot deel uit overheidsheffingen en voor een klein deel uit de kosten welke Essent zelf rekent voor een m³ gas. De vaste leveringskosten zijn de kosten welke maandelijks betaald worden voor de levering van gas

Variabele leveringskosten
(66,20 ct per m³ gas)
Bestaat voor 25,86 ct per m³ gas uit kosten naast de overheidsheffingen
€662,00
Vaste leveringskosten
€47,92
Netbeheerkosten
€192,83
Subtotaal
€902,75
Laatst geupdate op 8 november 2017

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/energie/public_html/wp-includes/functions.php on line 3729