Onafhankelijk & snel energie vergelijken
Nuon groene energie met gratis Tablet logo

Nuon groene energie met gratis Tablet

Gratis tablet t.w.v €155,-
3-jarig energiecontract met Vast energietarief
100% Nederlands groen
Deal bekijken

Opzoek naar een gratis tablet? Bij deze fantastisch deal van Nuon krijg je nu een gratis Samsung Galaxy Tab-E tablet t.w.v €155 bij een 1-jarig groen energiecontract. Omdat naast de gratis tablet ook duurzame energie een belangrijke rol speelt, krijg je een gratis energiescan. Met deze energiescan krijg je een live gesprek met een energieadviseur. Deze kijkt met je mee in je huis via de tablet en voorziet je van energie bespaartips. Hierdoor krijg je naast deze prachtige deal ook nog eens een extra besparing op je energiekosten.

Gratis tablet bij Nuon

Als je het energiecontract afsluit wil je natuurlijk zo snel mogelijk beschikken over de tablet. Na je aanmelding bij Nuon krijg je binnen 8 weken bericht met een vouchercode. Doormiddel van deze vouchercode kan je eenmalig een gratis Galaxy Tab-E tablet bestellen. Deze wordt vervolgens binnen 7 werkdagen verzonden.

Nuon gratis tablet met groene energie

Naast de gratis tablet welke je krijgt is het aanbod van groene energie net zo mooi. Je investeert naast de gratis tablet dus ook in een duurzame toekomst. Je energie komt namelijk van 100% Nederlands groene stroom en krijg je gas met co2-compensatie.

Samenvatting geschatte jaarrekening

Met onze prijsdetails proberen wij een zo duidelijk mogelijk beeld te geven over de te verwachten kosten. Omdat wij onze bezoekers doorsturen naar de energielevernaciers maken wij een zo goed mogelijk schatting van deze kosten. Vaak zullen deze kosten helemaal overeen komen, maar in sommige gevallen kan dit enkele euros verschillen.
Totaalkosten

De totaalkosten zijn een kort overzicht van alle totaalkosten op je energierekening. In de paragrafen daaronder staan de enregieprijzen verder gespecificeerd uitgelegd.

Totaalkosten Stroom
(1500 kWh)
€251,43
Totaalkosten Gas
(1000 m³)
€911,97
Subtotaal
€1.163,40
Gratis tablet t.w.v €155,- Actie wordt verrekend over de looptijd van het energiecontract
-€66,66
Totaal
€1.096,74
Elektriciteit (1500 kWh)

De leveringskosten zijn de kosten welke Nuon rekent om de energie te leveren. De variabele leveringskosten zijn de kosten welke betaald worden per kWh. Deze bestaan voor een groot deel uit overheidsheffingen en voor een klein deel uit de kosten welke Nuon zelf rekent voor een kWh stroom. De vaste leveringskosten zijn de kosten welke maandelijks betaald worden voor de levering van stroom

Variabele leveringskosten
(22,25 ct per kWh)
Bestaat voor 6,61 ct per kWh uit kosten naast de overheidsheffingen
€333,74
Vaste leveringskosten
€39,06
Netbeheerkosten
€251,96
Vermindering energiebelasting
-€373,33
Subtotaal
€251,43
Gas (1000 m³)

De leveringskosten zijn de kosten welke Nuon rekent om de energie te leveren. De variabele leveringskosten zijn de kosten welke betaald worden per m³ gas. Deze bestaan voor een groot deel uit overheidsheffingen en voor een klein deel uit de kosten welke Nuon zelf rekent voor een m³ gas. De vaste leveringskosten zijn de kosten welke maandelijks betaald worden voor de levering van gas

Variabele leveringskosten
(66,82 ct per m³ gas)
Bestaat voor 26,05 ct per m³ gas uit kosten naast de overheidsheffingen
€664,30
Vaste leveringskosten
€50,97
Netbeheerkosten
€192,83
Subtotaal
€911,97
Laatst geupdate op 9 november 2017

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/energie/public_html/wp-includes/functions.php on line 3729