Onafhankelijk & snel energie vergelijken
» » » Nuon Vattenfall Powerdeal €250 korting

Nuon Vattenfall Powerdeal €250 korting

Stroom en gas geleverd voor een scherp tarief met een welkomstkorting van €250! Nuon Vattenfall Powerdeal is een actie de ideale aanbieding als je een jaar wilt profiteren van scherpe tarieven van een betrouwbare energieleverancier.

  • €250 korting op je energierekening
  • Vaste energieprijzen voor één jaar
  • Betrouwbare energieleverancier
Bekijk de actie!
Profiteer vandaag nog van de scherpe aanbieding

Vattenfall beter bekend als Nuon is al jaren de bekendste energieleverancier van Nederland. Wil je naast de betrouwbaarheid van Vattenfall ook profiteren van ontzettend scherpe tarieven en een hoge korting dan is de Nuon Vattenfall Powerdeal een absolute aanrader! Met de Vattenfall Powerdeal krijg je namelijk €250 korting op je energierekening. Kortom een fantastische actie als je opzoek ben naar spotgoedkope energie.

Nuon Vattenfall Powerdeal

De Nuon Vattenfall Powerdeal is een tijdelijke aanbieding waar je een jaar lang een scherp tarief krijgt met extra €250 korting op je eindjaarsnota. Dit betekend dat aan het eind van het jaar de korting wordt verrekend met je werkelijke kosten.

Naast de actie krijg je ook toegang tot de uitstekende service van Vattenfall. Zo kan je onder meer gebruik maken van de app waar je inzicht krijgt in je verbruik. Daarnaast geeft de app ook allerlei bespaartips om extra energie en dus geld te besparen.

Geschatte maandlasten
De onderstaande restultaten zijn op basis van de volgende kosten: Stroom €0,22 kWh en Gas €0,77 m3 excl. de korting
Appartement
2100kWh, 1000 m3
€109 per maand
Tussenwoning
3200kWh, 1500 m3
€161 per maand
Vrijstaande woning
4300kWh, 2500 m3
€246 per maand
Bereken jouw verbruik

Wat vinden wij van Vattenfall Powerdeal?

De Nuon Vattenfall Powerdeal is vooral erg goed vanwege de hoge welkomstkorting. De €250 is absoluut een hoge welkomstkorting, maar de verbruikskosten zijn daarentegen wel iets hoger als bij veel andere acties. Kortom bij een hoog gebruik kan het voordeel dan is minder zijn. Daarom zal ik vooral adviseren om de actie af te sluiten als je een wat lager verbruik hebt.

WouterExpert op de energiemarkt
Een aanbieding met een erg hoge welkomstkorting. Vanwege de iets hogere verbruikskosten is het vooral voor huishoudens met een lager verbruik een erg aantrekkelijke aanbieding
Beoordeeling: 8

Wanneer krijg je de Powerdeal korting?

De €250 Powerdeal korting wordt op je eindafrekening verrekend met je werkelijke verbruik. Dit betekend dat al je verbruikskosten en termijnbedragen met elkaar worden verrekend. Vervolgens zal hier nog een korting van €250 op worden gegeven. Heb je vervolgens teveel betaald dan krijg je het restant teruggestort op je rekening. Je zal de €250 dus op je eindafrekening terugvinden wat toch mooi meegenomen is.

Voorwaarde Nuon Vattenfall Powerdeal

Natuurlijk zitten er altijd wat voorwaarde aan een actie waarbij je €250 cadeau krijgt. Hieronder hebben we de belangrijkste voorwaarde voor je samengevat.

Laatst geupdate op 12 november 2020