Onafhankelijk & snel energie vergelijken
» » » Oxxio 1 jaar Vast + €110 Cashback

Oxxio 1 jaar Vast + €110 Cashback

Het éénjarige energiecontract van Oxxio met €180 cashback is speciaal voor de huishoudens die opzoek zijn naar scherpe energietarieven en lage maandlasten. Zo profiteer je bij het afsluiten van het energiecontract direct op een flinke korting van €180 en scherpe energietarieven voor zowel stroom als gas.

  • €180 cashback
  • 1 jaar scherpe energietarieven
  • 100% Groene stroom
Bekijk de actie!
Profiteer vandaag nog van de scherpe aanbieding

Oxxio kwam in 2000 op de Nederlandse markt en was één van de eerste energieleveranciers die bekend stond als echt prijsvechter. Huishoudens die stroom en gas willen voor een scherpe prijs zitten de afgelopen 20 jaar dan ook prima bij Oxxio. Dit betekend overigens niet dat er minder geïnvesteerd word in duurzaamheid en service. Want ook Oxxio biedt net als alle energieleveranciers duurzame energie aan.

Oxxio 1 jaar met cashback

De cashback actie van Oxxio is al jaren ontzettend populair en zeker met het éénjarig energiepakket is dat een prima keuze. Zeker voor de jaarlijkse overstappers zorgt dit ieder jaar weer voor een flinke korting. Naast de eenmalige korting krijg je ook scherpe vaste energietarieven en is de stroom duurzaam.

De cashback krijg je als korting op je jaarrekening waardoor je op het eind van je looptijd een hoop geld terug krijgt. Ook kan je ervoor kiezen om je termijnbedrag te verlagen waardoor je iedere maand wat minder hoeft te betalen.

Tevens is het mogelijk om te profiteren van een hogere welkomstkorting als je een driejarig pakket afneemt van Oxxio.

Geschatte maandlasten
De onderstaande restultaten zijn op basis van de volgende kosten: Stroom €0,15 kWh en Gas €0,50 m3 excl. de korting
Appartement
2100kWh, 1000 m3
€61 per maand
Tussenwoning
3200kWh, 1500 m3
€96 per maand
Vrijstaande woning
4300kWh, 2500 m3
€151 per maand
Bereken jouw verbruik

Wat vinden wij van de Oxxio 1 jaar met cashback?

Het éénjarige energiepakket van Oxxio met €180 cashback is het perfecte energiepakket als je wilt profiteren van een lage energierekening. Het pakket is dan ook een absolute aanrader voor de jaarlijkse overstappers, want naast de hoge eenmalige welkomstkorting krijg je ook scherpe leveringstarieven.

WouterExpert op de energiemarkt
Wil je ieder jaar profiteren van scherpe energietarieven dan is dit een goede keuze. Je krijgt direct €180 korting op je energierekening
Beoordeeling: 8

Voorwaarde Oxxio 1 jaar met cashback

Oxxio 1 jaar vaste tarieven met een cashback van €180 lijkt een fantastische deal. Maar voor je de actie afsluit is het wellicht handig om eerst te kijken wat de voorwaarde zijn. Wij hebben ze hieronder voor je samengevat.

Wanneer krijg je de cashback?

De cashback wordt verrekend met je jaarrekening. Dit betekend dat je op de eerste jaarnota een cashback actie van €180 terug zal vinden. Deze wordt verrekend met je termijnbedrag en verbruik kosten. Hoogstwaarschijnlijk zal je dus niet een werkelijk bedrag van €180 op je rekening gestort krijgen, maar wel degelijk terug zien als korting op je verbruik.

Laatst geupdate op 15 juni 2023