Onafhankelijk & snel energie vergelijken
» » » Qurrent Prijs Zeker 3 jaar + Feyenoord Fanshop Cadeaubon actie

Qurrent Prijs Zeker 3 jaar + Feyenoord Fanshop Cadeaubon actie

Feyenoord is sinds dit eredivisie jaar sponsor van Feyenoord en dat laten ze niet zomaar voorbij gaan! Sluit nu een 3 jaar vast energiecontract bij Qurrent af en profiteer van 100% Nederlands groene stroom en nog belangrijker een €200,- cadeaubon van de officiële Feyenoord fanshop! Dit bekend dat je inderdaad zowel het uit als thuis shirt van Feyenoord kan krijgen.

Bekijk de actie!
Profiteer vandaag nog van de scherpe aanbieding

Een echte Feyenoord fan? Profiteer dan nu van deze speciale aanbieding waarbij je bij een 3 jaar Zeker energiecontract bij Qurrent een gratis €200,- Feyenoord Fanshop cadeaubon krijgt. Deze cadeaubon kan je geheel naar eigen wens spenderen in de fanshop waardoor je misschien eindelijk dat prachtig Feyenoordshirt, trainingspak of bal kan aanschaffen.

€200,- Feyenoord Fanshop Cadeaubon

Qurrent is trots sponsor van Feyenoord en dat willen ze niet zomaar voorbij laten gaan! Met inmiddels meer als 9000 Feyenoord fans welke aangesloten bij Qurrent kan het niet anders dan dat jij je ook aansluit bij het Legioen. Je investeert hier niet alleen in Feyenoord, maar ook in een groene toekomst. Qurrent wekt namelijk 100% duurzame energie in Nederland op en is daarmee de duurzaamste energieleverancier van Nederland. Natuurlijk doe je dit alles wel onder het genot van een gratis €200,- Feyenoord Fanshop Cadeaubon

Geschatte maandlasten
De onderstaande restultaten zijn op basis van de volgende kosten: Stroom €0,15 kWh en Gas €0,50 m3 excl. de korting
Appartement
2100kWh, 1000 m3
€61 per maand
Tussenwoning
3200kWh, 1500 m3
€96 per maand
Vrijstaande woning
4300kWh, 2500 m3
€151 per maand
Bereken jouw verbruik
Laatst geupdate op 8 november 2017