Onafhankelijk & snel energie vergelijken
» » » Vattenfall EindjaarsActie: Gratis Nintendo Switch

Vattenfall EindjaarsActie: Gratis Nintendo Switch

Heb je altijd al de Nintendo Switch willen hebben dan is dit je kans! Met deze deal krijg je een gratis Nintendo Switch t.w.v €339.95. Je sluit hiervoor een éénjarige energiecontract af met scherpe leveringstarieven. Naast een gratis Nintendo Switch ontvang je dus ook een jaar lange lage energiekosten bij één van de grootste energieleveranciers van Nederland. Profiteer deze wee nog voor het te laat is!

  • Gratis Nintendo Switch t.w.v €339,95
  • Scherpe energietareven
  • Eénjarig energiecontract
Bekijk de actie!
Profiteer vandaag nog van de scherpe aanbieding

Vattenfall is met twee miljoen klanten één van de grootste energieleveranciers van ons land. Voorheen stond het bedrijf bekend onder de naam Nuon, maar sinds dit jaar hebben ze dit verandert in de naam van het moederbedrijf Vattenfall. Qua service, levering en kwaliteit zal jij als huishouden niets van merken. Het is hetzelfde bedrijf maar dan met een andere naam. Door het internationale karakter hoopt Vattenfall sneller te kunnen verduurzamen en snel een energieneutraal energieleverancier te zijn.

Vattenfall Eindjaarsactie: Gratis Nintendo Switch

Tijdens het einde van het jaar kan Vattenfall natuurlijk niet met een waanzinnige aanbieding achterblijven. En met een gratis Nintendo Switch hebben ze hier absoluut gehoor aan gegeven. Het is de ideale spelcomputer voor thuis of onderweg. Je kan de Nintendo Switch namelijk op de televisie aansluiten en met het hele gezin een spel spelen. Maar ook wanneer de kinderen in de auto zitten kunnen ze erop spelen.

Zeker in combinatie met het éénjarige energiecontract is dit erg aantrekkelijk. Het grootste voordeel is dat je niet het hele jaar hoeft te wachten voordat je de Nintendo Switch binnenkrijgt. Deze krijg je namelijk al met je derde termijnbetaling!

Geschatte maandlasten
De onderstaande restultaten zijn op basis van de volgende kosten: Stroom €0,15 kWh en Gas €0,50 m3 excl. de korting
Appartement
2100kWh, 1000 m3
€61 per maand
Tussenwoning
3200kWh, 1500 m3
€96 per maand
Vrijstaande woning
4300kWh, 2500 m3
€151 per maand
Bereken jouw verbruik

Wat vinden wij van deze actie?

Waarschijnlijk is het hierboven al te lezen, maar wij vinden dit een erg goede aanbieding. We zijn enorm enthousiast, omdat de Nintendo Switch voor veel huishoudens een super leuk cadeau is. Niet alleen voor kinderen, maar ook voor volwassenen zal de spelcomputer in de smaak vallen. Het is dus echt een cadeau waar je iets aan hebt.

Als we de tarieven vergelijken dan is deze een klein beetje hoger als dat je voor het scherpste energietarief zal betalen. Zeker de gasprijs ligt een klein beetje hoger als je echt voor het goedkoopste energiepakket zal kiezen

WouterExpert op de energiemarkt
Ben je opzoek naar een Nintendo Switch dan is dit absoluut een goede aanbieden. Hierbij moeten we wel aangeven dat de leveringskosten iets hoger zijn als sommige andere acties. Maar zeker bij een huishouden met een normaal verbruik zou je hier niet al te veel van moeten merken.
Beoordeeling: 9

Voorwaarde Vattenfall EindjaarsActie: Gratis Nintendo Switch

Natuurlijk zitten er wel enkele voorwaarde aan de deal met een gratis Nintendo Switch. Hieronder de voorwaarde om in aanmerking te komen voor deze actie

Wanneer krijg je de gratis Nintendo Switch?

Natuurlijk wil je weten wanneer je de Nintendo Switch krijgt. En het antwoord hierop staat netjes vermeld op de website van Vattenfall. Namelijk na de betaling van je derde termijnbedrag. Vattenfall zal hierna de Nintendo naar je opsturen. Je hebt in de vierde maand na het ingaan van je contract de Nintendo Switch thuis.

Laatst geupdate op 7 januari 2021