Onafhankelijk & snel energie vergelijken
» » » Vattenfall cadeau XL t.w.v €350

Vattenfall cadeau XL t.w.v €350

Vattenfall cadeau XL is een fijne actie als je een energie aanbieding wilt waar je direct wilt kiezen uit grote cadeau’s. Enkele absolute toppers waar je uit kan kiezen zijn de LG Full HD-televisie, Nintendo Switch Lite of cadeaubon van Bol.com. Naast een prachtig cadeau krijg je ook nog eens een jaar lange scherpe energietarieven.

  • Kies een cadeau t.w.v €350
  • Scherpe energietarieven
  • Upgrade naar 100% groene energie
Bekijk de actie!
Profiteer vandaag nog van de scherpe aanbieding

Vattenfall is al jarenlang de grootste speler van de Nederlandse energiemarkt en was voorheen bekend als Nuon. Tegenwoordig draag het de naam van het moederbedrijf, maar dat veranderd niets aan de service en kwaliteit van het bedrijf. Met ruim 2 miljoen huishoudens is het bedrijf nog steeds één van de grootste leveranciers en mag je naast een uitstekende aanbieding ook profiteren van andere voordelen. Spaar bijvoorbeeld tevens voor andere voordelen wanneer je langer klant blijft bij Vattenval.

Uit welke cadeau’s kan je kiezen?

Bij de Vattenfall cadeau XL kan je kiezen uit cadeau’s van 200 tot 350 euro. Wanneer je het éénjarige energiecontract afsluit kan je kiezen uit één van de onderstaande cadeaus’s

Geschatte maandlasten
De onderstaande restultaten zijn op basis van de volgende kosten: Stroom €0,22 kWh en Gas €0,77 m3 excl. de korting
Appartement
2100kWh, 1000 m3
€110 per maand
Tussenwoning
3200kWh, 1500 m3
€163 per maand
Vrijstaande woning
4300kWh, 2500 m3
€248 per maand
Bereken jouw verbruik

Wat vinden wij van Vattenfall cadeau XL?

Wanneer je opzoek bent naar een cadeaubon of toevallig één van de producten dan is deze actie een prima keuze. Dit is vooral gebaseerd op de hoogte van de korting, want vaak zit er op een 1-jarige energiepakket een maximale welkomstkorting van €200. Al met al is zijn de cadeaus gewoon heel erg goed en voor veel huishoudens erg bruikbaar.

De energietarieven zijn scherp, maar niet de laagste die er op dit moment zijn. Zo zijn er energiepakketten te vinden die iets goedkoper zijn.

WouterExpert op de energiemarkt
De cadeau's met een waarde tot €350 zijn voor veel huishoudens erg aantrekkelijk. Zeker in combinatie met het éénjarige energiecontract maakt dit een uitstekende aanbieding
Beoordeeling: 9

Voorwaarden Vattenfall cadeau XL

Vattenfall cadeau XL klinkt als een fantastisch actie! Je krijg een prachtig cadeau, scherpe energietarieven en kan na een jaar alweer profiteren van een nieuwe actie. Natuurlijk zitten er ook aan deze aanbieding een aantal voorwaarde. Om het simpel te houden, hebben wij ze voor je uitgezocht en hieronder samengevat. Zo kom je niet onverwachts voor verassingen te staan.

Wanneer krijg je het cadeau?

Wanneer jij je aanmeld bij de actie dan heb je allereerst 14 dagen bedenktijd. Dit betekend dat je energiecontract in deze periode nog niet vaststaat en je kosteloos kan opzeggen. Hierna zal het energiecontact ingaan en na de betaling van je derde termijn krijg je een e-mail. In deze e-mail staat een unieke vouchercode en uitleg hoe jij het cadeau kan bestellen. Nadat je deze stappen hebt doorlopen, krijg je binnen 7 dagen het cadeau toegestuurd.

Laatst geupdate op 12 november 2020