Onafhankelijk & snel energie vergelijken
» » » Vattenfall Coolblue cadeaubon t.w.v €300

Vattenfall Coolblue cadeaubon t.w.v €300

Heb je nog een grote elektronica aankoop nodig dan is deze gratis Coolblue t.w.v €300 de ideale energieactie! Je hebt bij Coolbue een ruim assortiment om deze €300 te spenderen en profiteert ook nog eens van scherpe energietarieven.

  • Gratis Coolblue cadeaubon t.w.v €300
  • 100% Nederlands groene energie
  • Betrouwbare energieleverancier
Bekijk de actie!
Profiteer vandaag nog van de scherpe aanbieding

Vattenfall is in Nederland beter bekend als Nuon en natuurlijk al jarenlang een bekende energieleverancier. Nu kan je profiteren van een betrouwbare energieleverancier met een ontzettend goede actie van een gratis cadeaubon van €300. Daarnaast krijg je ook nog een 100% Nederlands groene energie!

Vattenfall gratis cadeaubon Coolblue

Ben jij nog geen klant bij Vattenfall dan kan dit éénjarig actiepakket echt iets voor jou zijn. Je krijgt een jaar lang vaste lage energietarieven en daarbovenop ook nog eens een €300 Coolblue cadeaubon.

Coolblue is één van de grootste online webwinkels van Nederland die zich voornamelijk richt op elektronica. Eigenlijk alles kan je hier krijgen van huishoudelijke apparaten tot tablets en computers. Kortom je kan gewoon een groot deel van bijvoorbeeld je nieuwe iPhone hiermee betalen.

Geschatte maandlasten
De onderstaande restultaten zijn op basis van de volgende kosten: Stroom €0,23 kWh en Gas €0,78 m3 excl. de korting
Appartement
2100kWh, 1000 m3
€111 per maand
Tussenwoning
3200kWh, 1500 m3
€165 per maand
Vrijstaande woning
4300kWh, 2500 m3
€251 per maand
Bereken jouw verbruik

Wat vinden wij van Vattenfall Coolblue actie?

De Vattenfall met gratis Coolblue cadeaubon t.w.v €300 is een goede actie als je opzoek bent naar nieuwe electronica. Het is een bedrag wat een flink deel van je aankoop waarschijnlijk dekt of wellicht alles dekt. Kortom het is gewoon een heel hoog bedrag!

Daarnaast profiteer je ook nog een van scherpe energietarieven, maar ook van 100% Nederlands groene energie. Deze combinatie maak deze actie erg aantrekkelijk en heeft het eigenlijk geen nadelen.

WouterExpert op de energiemarkt
Wij geven eigenlijk nooit een 10, maar anders had deze actie het verdiend. De energie tarieven zijn scherp, maar niet de laagste van dit moment.
Beoordeeling: 9

Voorwaarden Vattenfall Coolblue actie

Natuurlijk horen bij deze actie ook een aantal voorwaarde. Daarom hebben wij hieronder de belangrijkste voorwaarde voor je samengevat.

Wanneer ontvang je de gratis Coolblue cadeaubon?

Natuurlijk wil je precies weten wanneer je jouw cadeaubon krijgt. Vanaf dat moment kan je namelijk genieten van je nieuwe aankoop! Wanneer jij het derde termijnbedrag hebt betaald ontvang je de cadeaubon. Dit betekend dat je de €300 cadeaubon in de 4e maand zal ontvangen.

Laatst geupdate op 21 januari 2021