Onafhankelijk & snel energie vergelijken

Nuon biedt uitkomst voor afgesloten consument door schulden

Laatst geupdate op 17 oktober 2017
Nuon biedt uitkomst voor afgesloten consument door schulden

Gemiddeld worden jaarlijks 100.000 mensen afgesloten van stroom en/of gas. De grote boosdoener zijn schulden welke zij hebben opgebouwd. Ondanks energie inmiddels onder de levensbehoefte valt, is hier nog geen gepaste oplossing voor. Om deze mensen niet meer letterlijk in de kou te laten staan komt Nuon met een oplossing van deze tijd!

Waarborgsom verleden tijd?

Op het moment dat consumenten in Nederland te maken krijgen met schulden kom je in een lastig pakket. Ondanks het economisch herstel, vormen schulden bij consumenten nog steeds een groot probleem. Zo hebben energieleveranciers een waarborgsom in het leven geroepen om het risico van deze doelgroep te dekken. Het probleem wat hieruit voort komt is voor deze doelgroep alleen maar groter. Zij moeten namelijk vele honderden euro’s aan een waarborgsom betalen welke zij niet hebben. Doen zij dit niet dan hebben ze geen stroom en/of gas en dus geen warm huis en warme maaltijd.

 

Nuon verlicht de uitkomst voor mensen met schulden

Inplaats Nuon de problemen van deze mensen van zich wegduwt, komt het met een oplossing! Klanten welke onder gerechtelijke bewind vallen, kunnen zich door hun bewindvoerder namelijk aanmelden bij Nuon. Hierdoor hoeven deze klanten geen hoge waarborgsom te betalen en is er geen kredietwaardigheidstoets meer nodig. Je kan zonder problemen stroom en/of gas afnemen bij Nuon zoals ieder ander!

Onze experts schreven ook deze relevante berichten