Onafhankelijk & snel energie vergelijken

Energie aanbiedingen 2018

Energie aanbiedingen zijn de belangrijkste reden voor consumenten om over te stappen en ook in 2018 zal dit niet anders zijn. Wij zetten graag voor jou de energie aanbiedingen van 2018 op een rijtje zodat je gemakkelijk de goedkoopste energieleverancier van 2018 kan vinden.

Besparen met energie aanbiedingen 2018

Wil jij ook geld besparen met je energierekening? Natuurlijk is dat mogelijk en je kan er vandaag nog mee starten! Ben je nog nooit overgestapt van energieleverancier dan kan de besparing al gauw tot honderden euro’s per jaar oplopen en ben je vaak ook contract vrij om al direct over te stappen. Ben je al eens eerder overgestapt in 2017? Bekijk dan goed je energiecontract wanneer deze verloopt. Je kan namelijk al drie maanden voor de afloopdatum een nieuw energiecontract afsluiten welke dan vanaf de afloopdatum ingaat.

Welke energie aanbiedingen zijn er in 2018?

Op dit moment kunnen wij nog niet zeggen welke energie aanbiedingen er precies in 2018 geldig zullen zijn. Zodra het nieuwe jaar ingaat krijgen energieleveranciers en consumenten vaak met andere energiebelastingen en tarieven te maken. Hierdoor is het vaak pas op 1 januari te zeggen wat de precieze prijzen zullen zijn. Wel kan je er vanuit gaan dat er natuurlijk weer verschillende energie aanbiedingen in 2018 zullen zijn met hoge cashbacks, gratis tablets en mooie cadeaubonnen! Zodra de energie aanbiedingen 2018 bekend zijn vermelden wij deze onder dit kopje.

De goedkoopste energieleverancier

Wil jij alvast weten wat voor jou de goedkoopste energieleverancier 2018 is dan raden wij aan om gebruik te maken van onze energievergelijker. Vaak is een een-jarig energiecontract het voordeligst, omdat je hier elk jaar een nieuwe energie aanbieding voor af kan sluiten. Wij raden dan ook aan om in 2018 ook een een-jarig energiecontract af te sluiten. Als jij vandaag nog een energiecontract afsluit kan je in 2018 weer profiteren van een mooi energie aanbieding

Laatst geupdate op 11 september 2017