Onafhankelijk & snel energie vergelijken

Goedkoopste energieleverancier 2018

De goedkoopste energieleverancier 2018 vinden? Natuurlijk is het goed dat je alvast bezig bent met zoveel mogelijk geld besparen voor 2018. Wel moeten we vermelden dat we pas de energieprijzen van 2018 weten vanaf 1 januari 2018. Wil je nu al profiteren van de goedkoopste energieleverancier dan kan je in 2018 nogmaals overstappen als je voor een een-jarig energiecontract kiest! Je kan hiermee honderden euro’s besparen dus wacht niet langer!

Wie is de Goedkoopste energieleverancier 2018?

Zoals hierboven vermeld is het nog niet te vertellen wat de goedkoopste energieleverancier van 2018 zal worden. Bij elke nieuwe jaar gaan er nieuwe energie belastingen en tarieven gelden waardoor er pas vanaf de eerste dag van het nieuwe jaar vergeleken kan worden. Met onze energie vergelijker kan jij dan simpel controleren welke energieleverancier voor jou de goedkoopste energieleverancier van 2018 is. Natuurlijk nemen wij in deze vergelijking altijd de energie aanbiedingen 2018 in onze berekening mee. Wel kunnen wij zeggen dat als je nog nooit bent overgestapt de kans groot is dat je honderden euro’s per jaar kan besparen en het overwegen waard is om vandaag al over te stappen. Ben je dit jaar al overgestapt dan raden wij aan om goed in de gaten te houden vanaf wanneer je contract verloopt, want vanaf deze datum kan je weer geld besparen!

Is het verstandiger om in 2017 of 2018 over te stappen

Veel mensen denken dat al zij dit jaar overstappen en we volgend jaar nieuwe belastingen krijgen zij deze ontlopen. Helaas is dit niet het geval, want zodra er nieuwe belastingen worden ingevoerd, zullen energieleverancier deze doorberekenen aan hun klanten. Je kan als consument alleen afspraken maken over het leveringstarief. Of de leveringstarieven in 2018 omhoog zullen gaan is nog moeilijk in te schatten, maar zodra dit het geval is dan kan het verstandig zijn om nog in november of december over te stappen. Let wel op dat is op dit moment nog niet te zeggen.

Laatst geupdate op 11 september 2017