Onafhankelijk & snel energie vergelijken

Engie

Engie 10 0

Engie is de nieuwe naam welke vort komt uit de twee bedrijven Electrabel en GDF SUEZ Energie Nederland. Beide bedrijven vielen onder het moederbedrijf GDF SUEZ en zijn vanaf 1 januari 2016 overgaan tot een bedrijfsnaam genaamd ENGIE. Hierdoor is de grotere zakelijke markt welke GDF SUEZ Energie Nederland en de consumentenmarkt welke Electrabel verzorgde niet langer gescheiden, maar bundelen ze hun krachten om verder te gaan onder de nieuwe naam Engie Energie Nederland.

Engie heeft als doel om eigen energiebronnen stapsgewijs te verduurzamen en te digitaliseren. Daarbij speelt de klant een belangrijke rol door deze de regie in eigen handen te geven. Door optimaal inzicht te hebben in je eigen energieverbruik heb je ook direct de regie over je energiekosten. Besparen op energie en dus je energiekosten liggen dus geheel bij de consument.

Engie werkt aan de toekomst

Engie werkt aan de toekomst en heeft duurzame energie daarbij in een hoog vaandel. Kijk bijvoorbeeld naar de oude centrales welke in Nijmegen en Zwolle stonden. Inmiddels zijn deze oudere centrales vervangen door moderne duurzame zonneparken waardoor engie behoort tot een van de groenste energieconcerns ter wereld. Klanten kunnen daarbij gemakkelijk kiezen van welke bron ze hun energie geleverd willen hebben.

Veelgestelde vragen Engie

Elke consument zit met vragen en zo ook de consumenten welke voor Engie kiezen. Bekijk hieronder de meeste gestelde vragen bij Engie.

Betaald Engie mijn boete als ik overstap?

Als je contract bij je huidige energieleverancier nog niet is verlopen dan zal Engie de opzegboete vergoeden. Engie geeft een vergoeding per product, dit wilt zeggen dat je voor zowel gas als je stroom pakket een vergoeding krijgt. Neem je bijvoorbeeld stroom en gas af bij je vorige energieleverancier en heb je nog een jaarcontract dan krijg je bij Engie 2 * 50 euro. Wel is de voorwaarde dat je dan de gehele looptijd van je contract uitzet bij Engie.

Energieleverancier informatie
Telefoonnummer088 444 66 70 (Lokaal tarief)
Bereikbaarheidma t/m vr van 8.00 - 18.00 uur
Websitehttps://www.engie-energie.nl/