Onafhankelijk & snel energie vergelijken

Essent ervaringen

Essent wordt beoordeelt met een 9.0 10 0

Als je bij Essent een energiecontract gaat afsluiten wil je niet met een hoopje ellende blijven zitten. Essent ervaringen van andere consumenten doornemen kan dan ook een goede eerste verdieping zijn in dit bedrijf. Essent ervaringen geven een indruk wat andere klanten hebben ervaren bij dit bedrijf. Hierdoor kan jij van te voren al inschatten of dit bedrijf aansluit bij jouw wensen. Neem daarom ook de tijd om te besluiten of dit energiecontract wel echt bij je past. Lees meerdere Essent ervaringen door zodat je 100% zeker weet dat het bij jouw persoonlijke behoeftes aansluit.

 

 

Lees meer over

Alle Essent ervaringen

Plaats ervaring
8 10 0
8 - Online overstap ging goed
Ik ben overgestapt neer Essent via het internet. Zat jarenlang bij de Nuon, maar daar kreeg ik maar enkele euro's korting op stroom. Ik ben gaan vergelijken op internet en ik kwam een actie tegen van Essent waarbij ik 160 euro cashback kreeg. Uiteindelijk berekend en was 280 euro goedkoper uit als ik zou overstappen. Voor het eerst sinds 40 jaar overgestapt en was echt veel makkelijker dan ik had verwacht.
Geplaatst op 2016-10-11 13:59:37
10 10 0
10 - Waanzinnige actie
Ik heb op de website het 3 jaar pakket gekozen met mediamarkt bon, omdat wij echt een nieuwe wasmachine nodig hadden. Ik heb de verbruikskosten bekeken en die zijn lager als bij Nuon nu.
Geplaatst op 2016-09-28 17:08:26