Onafhankelijk & snel energie vergelijken

Nuon ervaringen

Nuon wordt beoordeelt met een 8.0 10 0

Nuon is de oudste en grootste energieleverancier van Nederland en heeft dus ook te maken met veel klanten. Nuon staat dan ook bij de meeste consumenten bekend als betrouwbare energieleverancier, maar is het beeld wat wij van Nuon hebben wel het juiste? Lees hier alle Nuon ervaringen van andere consumenten en kom erachter of Nuon wel echt voor jou de beste energieleverancier is.

Nuon ervaringen van andere consumenten kunnen ervoor zorgen dat jij de juist keuze maakt. Door een aantal Nuon reviews door te nemen krijg je een veel realistischer beeld van het bedrijf en weet je tegen welke problemen bestaande klanten aan zijn gelopen. Daarnaast weten deze klanten wat voor soort energie ze af nemen en of dit de afgelopen jaren verandert is. Gaat de prijs bijvoorbeeld jaarlijks omhoog, investeert Nuon wel echte in duurzame energie of zijn voorwaarde verandert? Lees hier alle Nuon ervaringen en kom niet voor verassingen te staan.

Lees meer over

Alle Nuon ervaringen

Plaats ervaring
8 10 0
8 - Al jaren klant
Wij zijn al jaren klante bij Nuon en eigenlijk zonder klachten. Altijd netjes een jaarrekening welke duidelijk is en aan de telefoon zijn ze altijd netjes. Krijg ook vaak een nieuw contract toegestuurd. Nu ging ik alleen vergelijken en viel het mij op dat Nuon vaak goedkopere tarieven bij energievergelijkers aanbied dan op hun website? Hoe kan dat? Ben al jaren klant maar heb nog nooit zulke acties gehad....
Geplaatst op 2016-07-05 15:14:48