Onafhankelijk & snel energie vergelijken

Nuon aanbiedingen

Nuon aanbiedingen zijn niet weg te denken in de consumentenmarkt. Nuon is al jaren de grootste energieleverancier van ons land en speelt daar met goed acties nog altijd goed op in. Niet alleen nieuwe klanten profiteren bij van de beste Nuon aanbiedingen, maar ook bestaande klanten kunnen flinke kortingen krijgen.

Actuele Nuon aanbiedingen

Nuon heeft maandelijks verschillende actie’s en deze kunnen zelfs verschillen per energieevergelijker. Over het algemeen bieden wij Nuon aanbiedingen welke ook gewoon op hun website te vinden zijn. Hierdoor kan jij als consument altijd de actie terugvinden en in alle rust beslissen. Hieronder alle actuele Nuon aanbiedingen

Energieleverancier Aanbieding Looptijd contract Geldig voor
Nuon Nuon Kies cadeau t.w.v €350 1 jaar Nieuwe klanten
Nuon Nuon Coolblue cadeaubon t.w.v €300 1 jaar Nieuwe klanten
Nuon Nuon Powerdeal €250 korting 1 jaar Nieuwe klanten
Nuon Nuon Geen prijsstijgingen 1 jaar Alle klanten

Nuon aanbiedingen voor bestaande klanten

Ben jij al klant bij Nuon en wil je er graag blijven? Verleng je contract dan zo snel mogelijk zodat je profiteer van een zo hoog mogelijke korting. Je krijgt namelijk als bestaande klant elk jaar op 5% extra korting op stroom. Deze korting kan zelf tot 25% korting oplopen! Let wel op dat deze korting alleen geldig is op je stroom en niet op je gas. Aangezien je rekening voor een groot deel uit gaskosten zal bestaan kan het verstandig zijn om je energie te vergelijken zodat je zeker weet dat je de goedkoopste energie hebt.

Vergoeding van opzegvergoeding oude energieleverancier

Nuon vindt het belangrijk om (nieuwe) klanten een goed gevoel te geven. Een eerste indruk is het halve werk en daarom vergoed Nuon bij sommige energiepakketten de opzegvergoeding als jij vervroegd wilt overstappen naar Nuon. Je oude energieleverancier kan dan een opzegvergoeding (boete) in rekening brengen welke Nuon deels zal vergoeden. Lees hier altijd goed de actievoorwaarde voor door welke bij de actie vaak zit bijgeleverd.

14 dagen bedenktijd bij Nuon aanbiedingen

Als je een energiecontract afsluit dan heb je als consument altijd het recht op 14 dagen bedenktijd. Dit is ter bescherming van de consument zodat jij niet onder druk van een verkoper een verkeerd energiecontract afsluit. Sluit jij dus een Nuon actie af en ben je daar achteraf toch niet blij mee dan kan je deze kosteloos binnen 14 dagen weer opzeggen.

Laatst geupdate op 9 november 2017