Onafhankelijk & snel energie vergelijken
Eneco EcoStroom & AardGas Garantieprijs 1 jaar Cashback logo

Eneco EcoStroom & AardGas Garantieprijs 1 jaar Cashback

€175,- Cashback
1-jarig energiecontract met Vast energietarief
100% Europees groen
Deal bekijken

Wanneer je wilt overstappen van energieleverancier krijg je bij dit energiepakket een welkomstkorting van €175,-. Daarnaast profiteer je een heel jaar lang voor vaste lage enerigeprijzen met het Eneco 1 jaar vast energiepakket.

€175,- welkomstkorting bij Eneco 1 jaar vast

Welkomstkortingen spelen een steeds belangrijkere rol bij overstappers. Vaak is de welkomstkorting doorslaggevend als het gaat om de goedkoopste energieprijs aanbieden. De €175,- welkomstkorting is naast vaste lage energietarieven een perfecte combinatie om hoog te score in onze energievergelijker. De €175,- welkomstkorting zal verrekend worden op je jaarafrekening!

Eneco staat voor duurzaam

Van de vijf grootste energieleverancier weet Eneco al jarenlang een zeer goede reputatie te behouden als het aankomt op groene energie. Wise Nederland onderzoekt jaarlijks de Nederlandse energiemarkt en beoordeelt dit jaar Eneco met een 7,9. Terwijl bijvoorbeeld energieleveranciers als Nuon, Engie en Essent nog steeds een dikke onvoldoende score.

Overstappen naar Eneco 1 jaar vast

Wil je overstappen naar Eneco 1 jaar vast met welkomstkorting dan is dit heel gemakkelijk te doen via de website van Eneco. Zodra je gaat overstappen dan zal Eneco de gehele overstap voor je regelen en krijg je natuurlijk 14 dagen bedenktijd. In deze 14 dagen kan je altijd kosteloos afzien van het contractvoorstel.

Mocht je nog een contract hebben bij je oude energieleverancier dan raden wij aan om de resterende looptijd van je energiecontract te bekijken. Voor een 1 jaar vast enerigepakket vergoed Eneco namelijke geen eventuele opzegvergoeding welke je van je energieleverancier krijgt. Let dus goed op dat je contractvrij bent of dat de looptijd van je contract minder is als 3 maanden.

Altijd verstandig is om de actievoorwaarde door te nemen voor je overstapt!

Samenvatting geschatte jaarrekening

Met onze prijsdetails proberen wij een zo duidelijk mogelijk beeld te geven over de te verwachten kosten. Omdat wij onze bezoekers doorsturen naar de energielevernaciers maken wij een zo goed mogelijk schatting van deze kosten. Vaak zullen deze kosten helemaal overeen komen, maar in sommige gevallen kan dit enkele euros verschillen.
Totaalkosten

De totaalkosten zijn een kort overzicht van alle totaalkosten op je energierekening. In de paragrafen daaronder staan de enregieprijzen verder gespecificeerd uitgelegd.

Totaalkosten Stroom
(1500 kWh)
€235,51
Totaalkosten Gas
(1000 m³)
€923,54
Subtotaal
€1.159,05
€175,- Cashback Actie wordt verrekend over de looptijd van het energiecontract
-€175,00
Totaal
€984,05
Elektriciteit (1500 kWh)

De leveringskosten zijn de kosten welke Eneco rekent om de energie te leveren. De variabele leveringskosten zijn de kosten welke betaald worden per kWh. Deze bestaan voor een groot deel uit overheidsheffingen en voor een klein deel uit de kosten welke Eneco zelf rekent voor een kWh stroom. De vaste leveringskosten zijn de kosten welke maandelijks betaald worden voor de levering van stroom

Variabele leveringskosten
(19,92 ct per kWh)
Bestaat voor 4,69 ct per kWh uit kosten naast de overheidsheffingen
€298,80
Vaste leveringskosten
€58,08
Netbeheerkosten
€251,96
Vermindering energiebelasting
-€373,33
Subtotaal
€235,51
Gas (1000 m³)

De leveringskosten zijn de kosten welke Eneco rekent om de energie te leveren. De variabele leveringskosten zijn de kosten welke betaald worden per m³ gas. Deze bestaan voor een groot deel uit overheidsheffingen en voor een klein deel uit de kosten welke Eneco zelf rekent voor een m³ gas. De vaste leveringskosten zijn de kosten welke maandelijks betaald worden voor de levering van gas

Variabele leveringskosten
(66,66 ct per m³ gas)
Bestaat voor 25,91 ct per m³ gas uit kosten naast de overheidsheffingen
€662,64
Vaste leveringskosten
€58,08
Netbeheerkosten
€192,83
Subtotaal
€923,54
Laatst geupdate op 8 januari 2018