Onafhankelijk & snel energie vergelijken
» » » Eneco EcoStroom & AardGas Garantieprijs 1 jaar Cashback

Eneco EcoStroom & AardGas Garantieprijs 1 jaar Cashback

Wanneer je wilt overstappen van energieleverancier krijg je bij dit energiepakket een welkomstkorting van €175,-. Daarnaast profiteer je een heel jaar lang voor vaste lage enerigeprijzen met het Eneco 1 jaar vast energiepakket. Lees meer over €175,- welkomstkorting bij Eneco 1 jaar vastWat ga je betalen?Eneco staat voor duurzaamOverstappen naar Eneco 1 jaar vast €175,- […]

Bekijk de actie!
Profiteer vandaag nog van de scherpe aanbieding

Wanneer je wilt overstappen van energieleverancier krijg je bij dit energiepakket een welkomstkorting van €175,-. Daarnaast profiteer je een heel jaar lang voor vaste lage enerigeprijzen met het Eneco 1 jaar vast energiepakket.

€175,- welkomstkorting bij Eneco 1 jaar vast

Welkomstkortingen spelen een steeds belangrijkere rol bij overstappers. Vaak is de welkomstkorting doorslaggevend als het gaat om de goedkoopste energieprijs aanbieden. De €175,- welkomstkorting is naast vaste lage energietarieven een perfecte combinatie om hoog te score in onze energievergelijker. De €175,- welkomstkorting zal verrekend worden op je jaarafrekening!

Geschatte maandlasten
De onderstaande restultaten zijn op basis van de volgende kosten: Stroom €0,15 kWh en Gas €0,50 m3 excl. de korting
Appartement
2100kWh, 1000 m3
€61 per maand
Tussenwoning
3200kWh, 1500 m3
€96 per maand
Vrijstaande woning
4300kWh, 2500 m3
€151 per maand
Bereken jouw verbruik

Eneco staat voor duurzaam

Van de vijf grootste energieleverancier weet Eneco al jarenlang een zeer goede reputatie te behouden als het aankomt op groene energie. Wise Nederland onderzoekt jaarlijks de Nederlandse energiemarkt en beoordeelt dit jaar Eneco met een 7,9. Terwijl bijvoorbeeld energieleveranciers als Nuon, Engie en Essent nog steeds een dikke onvoldoende score.

Overstappen naar Eneco 1 jaar vast

Wil je overstappen naar Eneco 1 jaar vast met welkomstkorting dan is dit heel gemakkelijk te doen via de website van Eneco. Zodra je gaat overstappen dan zal Eneco de gehele overstap voor je regelen en krijg je natuurlijk 14 dagen bedenktijd. In deze 14 dagen kan je altijd kosteloos afzien van het contractvoorstel.

Mocht je nog een contract hebben bij je oude energieleverancier dan raden wij aan om de resterende looptijd van je energiecontract te bekijken. Voor een 1 jaar vast enerigepakket vergoed Eneco namelijke geen eventuele opzegvergoeding welke je van je energieleverancier krijgt. Let dus goed op dat je contractvrij bent of dat de looptijd van je contract minder is als 3 maanden.

Altijd verstandig is om de actievoorwaarde door te nemen voor je overstapt!

Laatst geupdate op 8 januari 2018