Onafhankelijk & snel energie vergelijken
» » » NLE vast 1 jaar + €100 ‘Kom erbij’-bonus

NLE vast 1 jaar + €100 ‘Kom erbij’-bonus

Het NLE 1 jaar vast met een €100 ‘Kom erbij’-bonus is een scherp geprijsd energiepakket van NLE. Je kan profiteren van een jaar lange vaste tarieven met een scherpe korting op je jaarnota. Kortom een zeer geschikt pakket om kennis te maken met NLE NLE bestaat sinds 2005 en deed direct zijn intreden op de […]

  • Super scherpe tarieven
  • €100 korting
  • Kies voor 100% Nederlands groene stroom
Bekijk de actie!
Profiteer vandaag nog van de scherpe aanbieding

Het NLE 1 jaar vast met een €100 ‘Kom erbij’-bonus is een scherp geprijsd energiepakket van NLE. Je kan profiteren van een jaar lange vaste tarieven met een scherpe korting op je jaarnota. Kortom een zeer geschikt pakket om kennis te maken met NLE

NLE bestaat sinds 2005 en deed direct zijn intreden op de energiemarkt toen deze open werd gesteld voor andere energieleveranciers. Het bedrijf werd dan ook bekend door de scherpe prijzen en stond jaren lang bekend als één van de scherpst geprezen energieleveranciers. Met deze deal van €100 ‘kom erbij’-bonus doen ze waar ze goed in zijn. Energie aanbieden voor een super scherpe prijs.

NLE vast 1 jaar + €100 ‘Kom erbij’-bonus

Wanneer jij je aanmeld voor de NLE vast 1 jaar + €100 ‘Kom erbij’-bonus dan profiteer je direct van scherpe leveringstarieven. Je zal daarvoor zowel stroom als gas moeten afnemen, maar voor beide staat op dit moment een scherp tarief. Daarnaast krijg je bij je eerste jaarnota direct €100 korting.

Standaard is het pakket niet met de meeste duurzame stroom voorzien. Wil je dit nou wel dan kan je dit toevoegen door bijvoorbeeld voor 100% Nederlands groene stroom te kiezen. Dit kost je ongeveer €12 per jaar extra.

Wil je overigens een hogere korting dan kan je er ook voor kiezen om een 3-jarige contract af te sluiten met een eenmalige korting van €250.

Geschatte maandlasten
De onderstaande restultaten zijn op basis van de volgende kosten: Stroom €0,15 kWh en Gas €0,50 m3 excl. de korting
Appartement
2100kWh, 1000 m3
€61 per maand
Tussenwoning
3200kWh, 1500 m3
€96 per maand
Vrijstaande woning
4300kWh, 2500 m3
€151 per maand
Bereken jouw verbruik

Wat vinden wij van NLE vast 1 jaar + €100 ‘Kom erbij’-bonus?

De NLE vast 1 jaar + €100 ‘Kom erbij’-bonus is niet de hoogste korting die je kan vinden. Toch is de aanbieding voor huishoudens met een hoog energieverbruik erg aantrekkelijk. Dit heeft vooral te maken met de scherpe leveringskosten. Je betaald in vergelijking met veel andere energieleveranciers toch iets minder waardoor je met een hoog verbruik een stuk goedkoper uit kan zijn.

WouterExpert op de energiemarkt
De €100 korting is niet de hoogste welkomstkorting die je kan krijgen. Toch is het door het goedkope leveringstarief absoluut de moeite waard om het energiepakket te vergelijken. De scherpe tarieven maken dit energiepakket uiteindelijk ontzettend aantrekkelijk.
Beoordeeling: 8

Wanneer krijg je de korting?

Net als veel andere eenmalige kortingen ontvang je de korting pas op het einde van je contractjaar. Dit betekend dat de korting zal worden verwerkt op je jaarnota. Na je verbruikskosten, termijnbedragen en korting met elkaar te verrekenen blijft er een bedrag onder de streept staan. Mocht je teveel hebben betaald dan krijg je dit bedrag op je rekening gestort. Je krijgt de korting dus niet daadwerkelijk op je rekening gestort, maar de korting is wel te zien op je jaarnota.

Voorwaarde ‘Kom erbij’-bonus

Laatst geupdate op 15 november 2020