Onafhankelijk & snel energie vergelijken
» » » Vandebron 1 jaar vast + €200 actiekorting

Vandebron 1 jaar vast + €200 actiekorting

Wil je profiteren van 100% Nederlandse energie voor een eerlijke prijs met een hoge actiekorting dan is dit energiepakket iets voor jou. Je kies zelf van welke energieopwekker je energie afneemt en krijgt direct €200 korting op je eerste energienota. Vandebron is sinds 2014 op de energiemarkt met een uniek concept waarbij huishoudens direct stroom […]

  • 100% Nederlandse groene energie
  • Hoge welkomstkorting
  • Volledig inzicht herkomst energie
Bekijk de actie!
Profiteer vandaag nog van de scherpe aanbieding

Wil je profiteren van 100% Nederlandse energie voor een eerlijke prijs met een hoge actiekorting dan is dit energiepakket iets voor jou. Je kies zelf van welke energieopwekker je energie afneemt en krijgt direct €200 korting op je eerste energienota.

Vandebron is sinds 2014 op de energiemarkt met een uniek concept waarbij huishoudens direct stroom afnemen van Nederlandse energie producenten. Je kan dus direct stroom afnemen van een boer die zonnepanelen heeft en van een zonnepanelenpark bij de wijk. Kortom je investeert in een duurzamer Nederland en betaalt daar een eerlijke prijs voor. Vandebron maakt namelijk geen winst op het verbruik, maar vraagt enkel een kleine vergoeding als abonnementsprijs. De variabele leveringskosten die je betaalt gaan dus rechtstreeks naar de producent.

Vandebron 1 jaar vast met actiekorting

Met het Vandebron 1 jaar met actiekorting kies je voor een energiepakket waar je een jaar lang profiteert van scherpe energietarieven. Deze variabele leveringskosten staan hierbij een jaar lang vast en daarnaast krijg je ook €200 korting op je eerste energienota. Na de looptijd kan je het energiecontract verlengen of zal het worden omgezet naar een variabel pakket.

Geschatte maandlasten
De onderstaande restultaten zijn op basis van de volgende kosten: Stroom €0,22 kWh en Gas €0,72 m3 excl. de korting
Appartement
2100kWh, 1000 m3
€110 per maand
Tussenwoning
3200kWh, 1500 m3
€160 per maand
Vrijstaande woning
4300kWh, 2500 m3
€241 per maand
Bereken jouw verbruik

Wat vinden wij van Vandebron 1 jaar met actiekorting?

De Vandebron 1 jaar met actiekorting is een uitermate geschikte actie als je opzoek bent naar Nederlandse energie met voor een fantastische prijs. Je profiteert namelijk van scherpe duurzame energietarieven en ook nog eens van een hoge éénmalige korting.

Let op dat we het hierbij hebben over scherpe duurzame energietarieven. 100% Nederlandse energie is namelijk vaak een stuk duurder als minder duurzame energie. Hierdoor is de vergelijking met deze pakketten vaak ook lastig en betaal je vaak een beetje meer voor een duurzame toekomst.

WouterExpert op de energiemarkt
Ben je opzoek naar 100% Nederlandse groene energie met een hoge welkomstkorting dan is dit een uitermate geschikt energiepakket. Ben je opzoek naar de allergoedkoopste dan zijn er betere actie's, maar specifiek voor duurzame energie is dit een erg goede actie
Beoordeeling: 9

Wanneer krijg je de actiekorting?

De €200 korting krijg je op de eindjaarnota. Dit betekent dat je pas om het eind van je contract de korting krijgt. Deze wordt verrekend met de kosten van het verbruik en de betaalde termijnbedragen. Mocht je dan teveel hebben betaald dan krijg je een bedrag terug. Door de €200 korting is de kans groot dat je dus een mooi bedrag op het eind terugkrijgt.

Voorwaarde actiekorting Vandebron 1 jaar vast

Laatst geupdate op 12 november 2020