Onafhankelijk & snel energie vergelijken

De nieuwste energie aanbiedingen december 2017

Laatst geupdate op 8 december 2016

Elke maand komen energieleverancier met de beste energie aanbiedingen en zo natuurlijk ook deze maand. Elke maand zullen wij in een blogpost kort de nieuwste en beste energie aanbiedingen toelichten die er die maand actief zijn. Hierbij de eerste editie van onze maandelijkse blogpost.

Pure Energie Winterkorting

Met de Pure Energie Winterkorting krijg je als nieuwe klant een cashback van €225,- op je jaarafrekening. De actie loopt van 1 December 2017 t/m 31 December 2017 waardoor je het jaar nog mooi kan afsluiten met een mooie korting. Uit onze energievergelijking blijkt dit dan ook ons goedkoopst energiepakket te zijn van deze maand! Wel dien je een 1-jarig gas en stroom energiepakket af te nemen anders geldt de korting helaas niet. Let er wel even op dat je contract vrij bent als je gaat overstappen, want Pure Energie vergoedt geen opzegvergoedingen.

Nuon Happy Check

Na de succesvolle actie van “Helemaal uit je stekker” komt Nuon deze maand met de “Happy Check” actie. Deze actie speelt in op de gezellige feestmaand welke voor de boeg staat aangezien je de keuze hebt uit een cadeaubon t.w.v €150,-. Je kan daarbij je keuze maken uit de winkels Bol.com en Wehkamp of kiezen voor de Dinercheque. Je krijgt de cadeaubon bij een 1-jarig stroom en gas energiecontract. Nuon regelt daarnaast de gehele overstap en geeft zelfs een vergoeding voor je opzegvergoeding. Ga jij dus eerder weg bij je huidige energieleverancier dan vergoedt Nuon dit tot €50,- per product. Bij een gas en stroom energiecontract krijg je dus maximaal €100,- vergoedt. Profiteer tot 31 januari 2017 van deze nieuwe aanbieding van Nuon.

Essent Mediamarkt cadeaubon

Veel Mediamarkt klanten zullen Essent wel al eens hebben zien staan in de Mediamarkt, maar nu is hij ook online verkrijgbaar. Met de Essent Mediamarkt actie krijg je een cadeaubon t.w.v € 220,- wat natuurlijk altijd goed van pas komt. Je sluit hiervoor een 3-jarig energiecontract af voor zowel stroom als gas. Ook zal Essent je opzegvergoeding vergoeden tot €125,- per product. De mediamarkt cadeaubon actie is geldig van 1 December 2016 t/m 31 December 2017 waardoor je alle tijd hebt om te profiteren van deze aanbieding.

Heb jij nog vragen, opmerkingen of weet jij nog een andere leuke energie actie? Neem dan gerust contact met ons op en dan vermelden wij deze graag op onze website!

Tags: , , ,
Onze experts schreven ook deze relevante berichten
In een eerder bericht lieten wij al weten dat de energieprijzen in 2017 omhoog gingen, maar Essent zal juist de energieprijzen in 2017 verlagen. Doordat Essent op het juiste moment hun gas en stroom heeft ingekocht, kunnen zij ook volgen jaar scherpe
Voor het eerst sinds lange tijd zullen we als huishoudens rekening moeten gaan houden met een prijsstijging op onze energierekening. De grootste boosdoener van de stijging van de energieprijzen 2017 zal de gasprijs zijn, zo blijkt uit de variabele