Onafhankelijk & snel energie vergelijken

Energiedirect

Het goedkoopste pakket van Energiedirect is Energiedirect stroom & gas vast 1 jaar
Je krijgt nu tijdelijk bij dit pakket €120,- extra voordeel

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/energie/public_html/wp-content/themes/template/page-energieleverancier.php on line 68
Energiedirect 8.0 10 0 Energiedirect logo Energiedirect is ontstaan na de liberalisering van de energiemarkt. In die 11 jaar is het uitgegroeid tot een bedrijf met meer dan 300 medewerkers en 350.000 klanten. Energie is na de grote drie dan ook de trotse bezitter van de 4de plaats van grootste energieleverancier.
Energieleverancier informatie
Telefoonnummer0900-3347328 (€ 0,70 per gesprek)
Bereikbaarheidma t/m vr: 9.00 - 16.00 uur
Websitehttps://www.energiedirect.nl/

Energiedirect direct & voordelig

Lekker direct dat is waar Energiedirect in gelooft. Met scherpe prijzen voor bestaande en nieuwe klanten en een eenvoudig aanbod gelooft energiedirect de energiemarkt te veroveren. Energiedirect levert energie doormiddel van eenvoudige pakketten met minimale keuze. Hierdoor besparen ze een hoop tijd en kunnen ze zich richten op waar ze goed in zijn. Goedkoop energie leveren en een zo goed mogelijk service bieden aan hun klanten. In 2014 won het dan ook de prijs van "Beste Klantadviseurs van Nederland".

Veelgestelde vragen Energiedirect

Energiedirect biedt voordelig energie aan en dat geeft soms de nodige vragen bij consumenten. Wij hebben hieronder de meestgestelde vragen voor Energiedirect hieronder samengevat.

Wanneer krijg je de jaarnota bij Energiedirect?

Als je 12 maanden klant bent bij Energiedirect, maken ze de jaarnota op. Deze jaarnota word gebasseerd op de meterstanden welke je moet opgeven. Als je een slimme meter hebt word dit automatisch gedaan en hoef je helemaal niks te doen. Zodra je jaarnota klaar staat zal Energiedirect direct een e-mail sturen.

Wanneer gaat het goedkopere tarief in bij Energiedirect?

De goedkoopste tarieven zijn alleen geldig als je een dubbele meter hebt en word ook wel de daltarieven genoemd. Wanneer de daltarieven ingaan, hangt af van de regio waarin je woont. In Noord-Brabant, Limburg en enkele plekken in Zuid-Holland gelden andere tarieven als de rest van Nederland. De daltarieven gelden ook op feestdagen en weekenden.
Daltarief
Noord-Brabant, Limburg en enkele plaatsen in Zuid-Holland Ma. t/m vr. van 21.00 tot 7.00 uur, in weekenden en op feestdagen
Overige provincies Ma. t/m vr. van 23.00 tot 7.00 uur, in weekenden en op feestdagen