Onafhankelijk & snel energie vergelijken

Combivoordeel bij combinatie energie, internet, tv en bellen

Laatst geupdate op 23 december 2022
Combivoordeel bij combinatie energie, internet, tv en bellen

Wist je dat je voordeliger uitkomt wanneer je je energiecontract combineert met vaste diensten voor thuis en sim only? Bepaalde providers hanteren namelijk ‘combinatievoordelen’. Dit houdt in dat je wordt beloond wanneer je bij dezelfde provider meerdere verschillende abonnementen afneemt. In dit artikel lees je hier meer over.

Wat is combivoordeel?

Hoewel de term combivoordeel gebruikelijk is, wordt het ook wel eens ‘combikorting’ genoemd. Het komt er op neer dat je hiermee goedkoper en/of voordeliger uitkomt, doordat je voor meerdere diensten kiest. Het gaat hierbij vaak om een mobiel abonnement in combinatie met alles in 1 (of een vast internet & tv pakket), maar er bestaan ook mogelijkheden om energie te combineren.

Meeste voordeel op sim only abonnementen

Het meeste voordeel ontvang je wanneer je een sim only abonnement combineert met energie en/of alles in 1. Een van de redenen hiervan is dat je meerdere mobiele abonnementen kunt afsluiten. Ook vinden providers het belangrijk dat iemand ook mobiel bij hen afsluit, en geven hierop dus veel voordeel. Naast korting is dat dus ook gratis data, gratis belminuten (of sms’jes), en gratis onderling bellen.

Ben je op zoek naar het beste sim only abonnement voor jezelf, bijvoorbeeld om deze vervolgens te combineren met energie en/of vast internet, tv & bellen, dan is het handig om providers en abonnementen te vergelijken. Op deze manier heb je meer inzicht in welk abonnement het meest geschikt is voor jouw persoonlijke situatie.

Welke combinatievoordelen bestaan er?

De volgende voordelen zijn het gebruikelijkst:

Hoe een combivoordeel precies is samengesteld, verschilt per provider.

Bij welke providers is het combineren van energie mogelijk?

Momenteel is het alleen bij Budget Mobiel mogelijk om je energiecontract te combineren met een mobiel abonnement en een alles in 1 pakket. 

Wanneer je energie combineert met een sim only abonnement, ontvangt je €5,- korting per maand. Er kunnen in totaal 5 mobiele abonnementen worden afgenomen, dus de maximale korting met deze combinatie is €25,- per maand. Kies je ervoor om ook nog een alles in 1 pakket toe te voegen, dan ontvang je daarop ook €5,- korting. Dit is een maximale korting van €30,- per maand en een korting van €10,- per maand wanneer je 1 mobiele abonnement hebt.

Combineer je energie alleen met een alles in 1 pakket, dan is je maandelijkse korting €5,-.

Familievoordeel

Doordat het combineren van de bovenstaande diensten (alles in 1 & energie & sim only) vaak voor het hele gezin van invloed is en er bijvoorbeeld ook mobiele abonnementen van meerdere gezinsleden worden ingezet, worden de combinatievoordelen vaak ook familievoordeel genoemd. 

Onze experts schreven ook deze relevante berichten
Wanneer jij je eigen biertje wilt brouwen, dan kan dit op verschillende manieren. Het meest gemakkelijke, is door te kiezen voor een starterspakket bier. Dit pakket bevat namelijk alles wat jij nodig hebt voor het thuis kunnen brouwen van je eigen b
Wat is nu precies een warmtepomp zul je misschien als eerste denken? Een warmtepomp is een pomp waarmee je energiezuinig en duurzaam je woning, je sanitaire water of zelfs je zwembad kan verwarmen. Een warmtepomp werkt energiezuinig, doordat het war
Tegenwoordig werken we allemaal steeds meer thuis. Een logische vraag is wat gebeurt er tijdens het thuiswerken met je energiekosten? Je maakt natuurlijk meer gebruik van je laptop of computer, maar heb je ook nagedacht over bijvoorbeeld extra koste
Door ieder jaar over te stappen van energieleverancier profiteer je altijd van de laagste prijzen voor energie. Wie dit jaar de goedkoopste energieleverancier is, hoeft dit namelijk volgend jaar niet te zijn. Overstappen bespaart je maandelijks geld